FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Elena Junghina-Bolșenco e MAMĂ DE BĂIAT: „Când l-am văzut, m-am convins că alt nume nici nu i s-ar fi potrivit”

Elena Junghina-Bolșenco, șefa Serviciului Comunicare şi Relaţii Publice al „Termoelectrica”, a devenit, pentru prima dată, mămică o săptămână în urmă. Ea a adus pe lume un băiețel – Damian, informează SHOK.md.

„Ne adaptăm ușor cu noul rol, cel de părinți. E clar că, odată cu venirea pe lume a bebelușului, viața oricărei mame se schimbă la 180 de grade. Nu sunt nici eu o excepție. Dacă aș zice că zilele de carantină au devenit o adevărată plăcere, aș zice puțin. E frumos… În casă miroase a lăptic, a bebeluș și liniște.

Mă simt bine, chiar mai bine decât m-am așteptat. Am avut noroc de un medic excepțional, care ne-a fost alături și datorită căruia îmi revin foarte repede.

Am născut un băiețel voinic de 4.670 si 55 de cm, pe nume Damian.

Numele l-am ales împreună cu tati, dintre zeci de idei, însă când l-am văzut, m-am convins că altul nici nu i s-ar fi potrivit.

Ultimele zile, până la venirea pe lume a bebelușului, trebuie să recunosc că au fost o adevărată provocare. Carantina mă afecta mult, atât fizic, cât și emoțional, cred că gravidele care trec în perioada asta înțeleg despre ce vorbesc. În schimb acum suntem acasă, fericiți, bucurându-ne deocamdată de timpul frumos de la balcon”, a dezvăluit proaspăta mămică.

2B6FD54A-AFB6-4103-908D-E7436F9DBF54 6BFDE461-8BAC-412F-8A5C-DBB9ACFAF384

Cristina TOMAC


APR 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII