FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Ellena Calistru atenționează despre GREȘELILE DE FRUMUSEȚE: „Nu faceți ca ei!”

Ellena Calistru, influencer, urmărită pe Instagram de peste 28 de mii de persoane, a făcut, recent, unele recomandări în materie de frumusețe și a scris care sunt greșelile ce trebuie evitate, evident, informează SHOK.md.

„Greșeli beauty:

Folosiți crema de protecție doar vara! Foarte multi dintre noi cred că loțiunile cu factor de protecție solară trebuie aplicate doar inainte de plajă. Este dovedit că folosirea unei creme cu factor de protecție ridicat este anti-îmbătranire. Nimic nu dăunează mai tare pielii tale decât razele puternice ale soarelui. Aceasta trebuie folosită zi de zi, că e soare puternic sau înnorat, că e vara sau iarna. Razele UV pot dăuna pielii, iar dacă nu o protejezi in fiecare zi de ele, în timp se poate ajunge la îmbătrânire prematură, ten deshidratat, pigmentație.

Patch-urile pentru ochi le folosiți înainte de curățarea feței. Serum-ul pe care îl conține patch-urile pentru ochi trebuie să se îmbibe bine în piele după îndepărtare, pentru a reîmprospăta, tonifia, îndepărta cearcănele și umflăturile de sub ochi, iar în momentul când spălăm fața după utilizarea lor, acestea nu reușesc să își facă efectul.

Exfolierea tenului prea des cu scrub-uri. Exfolierea pielii este importantă pentru a scăpa de celulele moarte și de impurități, dar la fel ca orice alt lucru folosit în exces, aceasta poate dăuna tenului, mai ales celui cu tendință de îngrășare. Exfolierea pielii favorizează producția de ulei la nivelul acesteia, motiv pentru care este nevoie ca acest proces să fie aplicat doar o dată pe săptămână, iar produsul folosit să nu fie unul dur. De aceea dacă ați auzit că cineva foloseste scrub-urile in fiecare zi – NU FACEȚI CA EI :)))

Lipsa hidratării. Crezând că tenul gras nu are nevoie de hidratare, foarte multe femei sar această etapă, fără să știe că în lipsa unei creme hidratante, pielea se îngrașă mult mai repede. Ceea ce nu necesita este mai mult ulei. Alege o forma de hidratare fară uleiuri.

Sper că au fost utile aceste sfaturi pentru voi la fel cum sunt și pentru mine ❤”, a scris Ellena, pe Instagram.

SHOK.md


MAI 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...