FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

Eugeniu Buza - fizioterapeut la CD Leganes din Madrid, a lansat O CAMPANIE pentru lucrătorii medicali din Moldova: „Fotbalul unește”

Eugeniu Buza, tânăr din Republica Moldova – stabilit în Spania, fizioterapeut la clubul de fotbal CD Leganes din Madrid, a lansat o campanie de colectare a fondurilor pentru a aproviziona doctorii şi asistenții medicali din Moldova cu echipamente de protecție – „Football Unites for Moldova”, informează SHOK.md.

Eugeniu a explicat care vor fi acțiunile sale, cum vor fi colectați banii, dar și unde vor fi redirecționați.

„De mic m-am dedicat sportului, și anume fotbalului. El m-a dus de pe terenuri improvizate în curțile din Chișinău spre Italia, Elveția și Spania. Acum sunt profesionist în științele sportului și fizioterapeut la CD Leganés din Madrid. După mai mulți ani petrecuți în sisteme sanitare europene, simt responsabilitatea de a întinde celor de acasă o mână de ajutor, unind resursele colegilor, sportivilor, antrenorilor și desigur ale microbiștilor, într-un act benefic pentru sistemul medical din Republica Moldova.

Astfel, împreună cu echipa mea madrilenă, invitați speciali și profesioniști ai fotbalului autohton și european, vom organiza și un webinar #FootballUnitesForMoldova în cadrul căruia vom discuta despre noua imagine a fotbalului în scenariul COVID-19, obiectivele fotbaliștilor, al staff-ului tehnic și medical, dar și la ce riscuri ne putem aștepta odată cu reluarea activității fotbalistice.

Cei care ne veți urmăriți, veți putea participa adresând întrebări invitaților. În cadrul acestuia veți avea posibilitatea să contribuiți financiar pentru o cauză benefică, urgent necesară ACUM pentru NOI TOȚI. Detaliile webinarului le voi comunica în cel mai scurt timp.

Suma pe care o colectăm va fi direcționată către producerea vizierelor de protecție (PET), Asociației Industriilor Creative din Moldova, fondatoarea viziere.md, necesare pentru echiparea staff-ului medical care înfrunta zilnic din linia întâi acest COVID-19, dar și procurarea altor echipamente de protecție, cu dovada achiziționărilor și transferurilor corespunzătoare.

Vă mulțumesc din inimă pentru implicare și vă doresc fiecăruia din voi multă sănătate și tărie de caracter. Sunt încrezător că, împreună, vom depăși această cumpănă, iar lumea fotbalului ne va uni din nou așa cum ne unește și acum”, a scris Eugeniu.

Detalii pot fi aflate și donații pot fi făcute – AICI

Până acum a fost adunată suma de aproape 2000 dolari, iar scopul final e aproape 11 000 dolari.
8CFBC17C-4941-4051-9236-AE8B33F91B8A AE7189FC-FA2D-4B20-81DD-35AE7145F77D

SHOK.md


APR 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...