FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

Eurovision Song Contest 2020 a fost ANULAT!

În luna mai trebuia să aibă loc concursul muzical Eurovision Song Contest 2020 la Rotterdam, dar a fost anulat, informează SHOK.md.

Astfel, pe pagina de Instagram a concursului Eurovision se menționează:

”Cu profund regret trebuie să anunțăm anularea concursului muzical Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam.

În ultimele săptămâni am explorat multe opțiuni alternative pentru a permite concursului Eurovision să meargă înainte.

Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea COVID-19 în întreaga Europă, precum și restricțiile instituite de guvernele radiodifuzorilor participante și de autoritățile olandeze – înseamnă că Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) a luat decizia dificilă că este imposibil să continuăm cu evenimentul live conform planului.

Suntem foarte mândri că Eurovision Song Contest a unit audiențe în fiecare an, fără întrerupere, în ultimii 64 de ani și noi, ca și milioanele de fani din întreaga lume, suntem extrem de întristați că nu poate avea loc în luna mai.

EBU, NPO, NOS, AVROTROS și Orașul Rotterdam vor continua o discuție cu privire la găzduirea Eurovision Song Contest în 2021.

Am ruga oamenii să poarte cu noi în timp ce lucrăm prin ramificările acestei decizii fără precedent și așteptăm cu răbdare orice noutăți în zilele și săptămânile următoare.

Dorim să aducem un omagiu întregii echipe de radiodifuziune gazdă din Olanda și celor 41 de membri ai noștri care au muncit atât de mult la planificarea evenimentului din acest an.

Suntem cu toții la fel de frînți încât Concursul Eurovision nu va putea fi pus în scenă în mai și știm că întreaga familie Eurovision, din întreaga lume, va continua să ofere dragoste și sprijin unul pentru celălalt în acest moment dificil”.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Eurovision Song Contest (@eurovision)


MAR 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII