[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan: ,,Nu mă mai doare...” Piesa care transmite exact ceea ...
Cu DANSUL ÎN SUFLET de mică! Daniela Ciocanu: „Țin minte și azi melodiile ...
(FOTO) IMAGINI PROFUNDE! Nicolle Trifan știe cum să ÎNFIERBÂNTE imaginația ...
Elena Parpauț despre REÎNTINERIREA VAGINULUI! În ce constă procedura ...

Fiica unui deputat, care a avut 134 DE KILOGRAME, face DEZVĂLUIRI: „Mama prin clasa a 6-a deja mă târâia la toţi specialiştii” FOTO//

Corina Repeșciuc, specialist în comunicare, fiica deputatului Grigore Repeșciuc, acum are o siluetă de invidiat, dar pe când era absolventă a universităţii (anul 2014) a ajuns să cântărească 134 de kilograme. Astfel, ea a dezvăluit că regimul alimentar nesănătos era cauza kilogramelor în surplus, informează SHOK.md.

„Nu am avut probleme hormonale, mama prin clasa a 6-a deja mă târâia la toţi specialiştii să vedem ce boală am. A fost o problemă mai mult legată de alimentaţie. Învăţam în schimbul 2, mâncam ce pofteşte sufletul, fiindcă părinţii munceau de dimineaţă. Aveam un verişor care muncea distribuitor (distribuia cipsuri), aveam acces la ele nelimitat. Mâncarea nesănătoasă era sănătoasă pentru mine, bucuria, frica, stresul o împărţeam cu un burgher cu o cola cu nişte cartofi pai. Într-un final am ajuns să fiu absolventă a liceului cu 112 kg şi absolventă a universităţii cu 134 kg” a dezvăluit Corina, pe Instagram.

Cristina TOMAC


IUL 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...