FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Filip Kirkorov - „ARTIST AL POPORULUI” în Republica Moldova! Află PENTRU CE a primit acest titlu onorific!FOTO//

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut, ieri, o întrevedere cu marele artist din Federația Rusă, Filip Kirkorov, care se afla în Moldova la invitația șefului statului, pentru a participa la Festivalul Căpșunelor și Mierii, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea şi propagarea artei muzicale, pentru contribuţie la consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse, Președintele țării a conferit interpretului de muzică ușoară, compozitorului și producătorului din Federația Rusă, domnului Filip Kirkorov titlul onorific „Artist al Poporului”.

În context, șeful statului i-a urat succese în activitatea de creaţie și a subliniat că este oricînd binevenit în țara noastră.

De menționat că, Filip Kirkorov și-a început cariera artistică, la mijlocul anilor ʼ80, anume în Moldova. Totodată, marele artist este compozitorul piesei cu care trupa ”DoReDoS” a reprezentat Republica Moldova la concursul internațional Eurovision-2018, precum și a susținut și promovat activ trupa în cadrul acestei competiții muzicale, în rezultat interpreții moldoveni ajungînd în top 10 din cele 43 de țări participante la concurs.

SHOK.md 


IUN 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII