[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

FIUL lui Andrei Popov – în brațele celui căruia îi poartă NUMELE: „O componentă importantă a FERICIRII - să-ți vezi tata și mama - bunei împliniți” FOTO//

Andrei Popov, diplomat și prezentator TV, este un tată împlinit și un copil fericit, informează SHOK.md.

Popov a publicat câteva imagini de la botezul fiului său, Mihai, care apare în brațele bunicii și ale bunelului, căruia îi poartă numele – Mihai Popov. „O componentă importantă a FERICIRII – să-ți vezi tata și mama – bunei împliniți, strangandu-și fericiți în brațe nepoțelul în timpul botezului! Să ne fie sănătoși părinții și copilașii!”, a scris Popov, pe Facebook.

Amintim că, micuțul Mihai Popov a venit pe lume la 25 august 2018.

SHOK.md precizează: Mihai Popov, tatăl lui Andrei Popov, este diplomat din Republica Moldova. A fost membru al PCUS. În perioada 1973-1983 a deținut funcții de conducere în cadrul Uniunii Tineretului Comunist (Comsomol) și al Partidului Comunist din Republica Sovietică Socialistă Moldovenească. Din 1986 până în 1992 a deținut funcția de consilier la ambasada URSS (ulterior a Federației Ruse) din București. În perioada 1992-1993 a fost ministru-consilier la ambasada Republicii Moldova de la Moscova. A fost ministru al afacerilor externe (5 aprilie 1994 – 28 iulie 1997), fiind ulterior (1997 – 2002) ambasadorul Republicii Moldova în Franța, apoi în Belgia. Începând cu 2005 activează la Lukoil, filiala din România, în funcția de director administrativ.

 

SHOK.md


NOI 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...