[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Gestionează o AFACERE ÎMPREUNĂ CU IUBITUL! Ana-Maria Costișanu, după 5 ani, a spus CUM E: „Mediul afacerilor e cu multă adrenalină, riscuri și stres”

Femeia de afaceri Ana-Maria Costișanu, deja de 5 ani, împreună cu deja soțul ei (n.r. – când au lansat afacerea erau iubiți), gestionează o afacere împreună. Astfel, după toată această perioadă, ea a făcut unele constatări și le-a împărtășit și celorlalți, informează SHOK.md.

„Cum e să gestionezi împreună cu iubitul tău o afacere? Luna aceasta împlinim 5 ani de parteneriat și am adunat niște concluzii.? Nu e simplu și nici greu, e o provocare. În primul rând să gestionezi ceva e complicat, mediul afacerilor e cu multă adrenalină, riscuri și stres, unde rutina nu se acomodează, e un fel de meci de fotbal nu știi de unde sare mingea și trebuie să ai mereu o strategie. 🙂 Acest lucru ne epuizează suficient de mult, nu prea avem motive de certuri pentru că evităm să ne încărcăm cu emoții negative”, a mărturisit ea, pe Instagram.

De asemenea, antreprenoarea a spus că fiecare om are viziunea sa, pentru „în doi” primul lucru care trebuie de antrenat este toleranța, iar divizarea clară a responsabilităților și departamentelor este vitală. „Emoțiile trebuie gestionate corect, gândirea “la rece” este cea mai bună prietenă, problemele cuplului și amorul trebuie să rămână acasă, în așa mod încât colegii să se simtă confortabil. Este matur să aibă fiecare spațiul și timpul lui liber, ei bine cu copiii mici e mai rar, însă extrem de important. Și da noi acasă vorbim despre lucru, planuri, împărtășim viziunile noastre și avem păreri diferite. 🙂 Important e scopul să fie comun”, a subliniat ea.

SHOK.md


NOI 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...