[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Gheorghe Cavcaliuc a împlinit 37 DE ANI: „Apreciez enorm fiecare mesaj și apel. Trebuie să recunosc că, am încărcat bateria la telefon de 3 ori astăzi”

Gheorghe Cavcaliuc, ex-șeful adjunct al IGP, la 25 octombrie curent și-a sărbătorit ziua de naștere. El a împlinit 37 de ani, informează SHOK.md.

Sărbătoarea a început cu tort și șampanie, potrivit unei postări pe Facebook.

Ulterior, omagiatul a mărturisit că a primit numeroase felicitări.

„Dragi prieteni, stimați cetățeni, Vreau din suflet să vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că ați dedicat timp astăzi să îmi scrieți urări de felicitare, gânduri bune, mesaje de recunoștință, îndemnuri de încurajare și sfaturi înțelepte! Să știți că apreciez enorm fiecare gest, mesaj și apel primit astăzi. Trebuie să recunosc că, am încărcat bateria la telefon de 3 ori astăzi ♂. Chiar și așa, probabil nu am reușit să vă răspund la toți, să am iertare!

Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru suport și credința voastră nesfârșită în mine, asta îmi triplează ?curajul și motivația în noi începuturi! Din inimă vă doresc ca, tot ce e mai minunat să vi se întâmple și vouă, să aveți parte de bunăstare, noroc și bucurie adevărată!”, a scris Cavcaliuc.

cavca

SHOK.md


OCT 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...