FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

SPECIAL! Gheorghe Cavcaliuc: „Am redat în 100 de imagini interacțiunea mea în activitatea profesională cu doamne și domnișoare” VIDEO//

Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al IGP, de 8 martie, a pregătit un filmuleț special, informează SHOK.md.

„Am încercat să redau în filmulețul atașat, în 100 de imagini interacțiunea mea în activitatea profesională cu doamne și domnișoare pentru care manifest respect deosebit și aprecieri, având în vedere contribuția acestora la tot ceea ce se cheamă dezvoltarea și promovarea Poliției Republicii Moldova!”, a scris demnitarul pe Facebook.

Totodată, el a venit și cu urări calde pentru reprezentantele sexului frumos. „Dragi doamne și domnișoare, tradițional, în fiecare an de 8 martie sărbătorim ziua internațională a femeii și astfel, în această zi specială Vă aduc cele mai sincere și cordiale felicitări. Dumneavoastră sunteți cele fără de care viața nu are culoare. Mereu m-am condus de principiul potrivit căruia femeia nu este genul mai slab, ba dimpotrivă, este genul cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferință în tăcere, de credință și cunoaștere. Femeia este începutul tuturor lucrurilor mărețe. Femeia este o creatură menită să fie iubită, nu înțeleasă. Fiți iubite dragi femei!”, a menționat șeful adjunct al IGP.

SHOK.md


MAR 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...