[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

A pozat GOL la cunoscute obiective turistice! E PRIMUL MOLDOVEAN care a ajuns, pe bicicletă, la capul de nord și de vest al Europei! FOTO//

Tânărul moldovean Vladislav Pușnei, dornic și pasionat de aventură, a călătorit aproape 70 de zile prin Europa, pe bicicletă, ajungând la peste 11 000 de kilometri și devenind primul moldovean care a atins, în acest fel, capul de nord și de vest al continentului. Astfel, el a vizitat principalele obiective turistice și chiar a pozat nud la unele dintre ele, informează SHOK.md.

„8 august – ziua 66 din calatoria #bluetrip2018 #pusneivladislavtrip !!!

Dupa 11200 km, drum parcurs doar pe bicicleta incepand cu Moldova – Ucraina – Belarus – Lituania – Latvia – Estonia – Rusia – Finlanda – Norvegia – Suedia – Danemarca – Germania – Olanda – Belgia – Franta – Spania si terminand cu Portugalia, am ajuns cu bine in Lisabona!

Acum, implinit si calm privesc la harta Europei descoperita de la nord la sud si de la est la vest, datorita unui vis maret din anii de liceu…”, a scris Vlad pe Facebook.

Totodată, tânărul a precizat că este primul moldovean care, pe biciletă, a atins capul de nord și de vest al Europei: „La fel cum exista un cap de nord al Europei, exista si unul de vest! La 9 august, in ziua 67 a tripului meu, am cucerit si Cabo da Roca, astfel fiind primul dintre moldoveni care atinge capul de nord si de vest al Europei in 67 zile, pornind din Chisinau pe bicicleta!  ”.

Întrebat de un prieten virtual – cum e să pozezi gol la cunoscute obiecte turistice, Vlad a spus: „Incearca si tu sa dai totul jos, asa, in mijlocul lumii si ai sa vezi ce simti!”.

SHOK.md


AUG 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...