[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, David ...
Horoscop 9 august 2020. Proiecte importante și o surpriză
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul

Violeta Grecu S-A CĂSĂTORIT: Doar noi… cu măști, parcă plăteam serviciile comunale...

Interpreta Violeta Grecu s-a căsătorit, și-a întâlnit dragostea vieții cântând pe scenele din Veneția. Cei doi și-au înregistrat căsătoria într-o încăpere solemnă, informează SHOK.md.

,,Emoții mari, emoții ciudate să zicem așa, pentru că am mers în această încăpere destul de solemnă. Dar de data aceasta doar noi doi, într-o situație mult mai deosebită, cu măști, părea că suntem acolo pentru a plăti un serviciu comunal”, au zis ei în cadrul emisiunii ,,Vorbe Bune cu LILU”, de la canal2.md .

Istoria dragostei și-au început-o în unul dintre cele mai frumoase orașe: ,,Ne-am cunoscut în cel mai romantic oraș, în Veneția”, a zis ea.

,,În a doua căsătorie este cu totul diferit, este maturitate. Mergi conștient, ai responsabilitate și emoțiile probabil sunt și mai mari, pentru că chiar deja știi unde mergi. Sperăm să plecăm peste hotare în Italia și poate acolo să facem o frumoasă sărbătoare pe malul mării din Veneția, rămâne de văzut cum va fi”, a recunoscut ea.

Interpreta a precizat că soțul său a cerut-o în căsătorie în fața catedralei din Chișinău, adăugând că el este credincios și cântă în corul bisericii.

Adriana GRIȚCO


IUL 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...