FRESH
Măștile fashion nu te protejează de Covid! Iată ce spun specialiștii
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...

Îmbină CARIERA CU MATERNITATEA! Rodica Cravcenco: „Mi-au trebuit trei luni să mă acomodez. E tare, dar tare greu!”

Prezentatoarea TV Rodica Cravcenco a revenit pe micile ecrane de câteva luni și îmbină cu succes activitatea profesională cu rolul de mamă, dar susţine că este greu, informează SHOK.md.

„Oh, cât de frumos sună sintagma – „a îmbina cariera cu rolul de mămică”, dar în practică e tare, dar tare greu. Puiul meu e încă micuț, abia 1,6 ani și vă imaginați câtă nevoie are de mamă. Mi se rupe sufletul când îl las dimineața acasă, uneori cu ochișorii în lacrimi. Deci, e greu. Toate poveștile frumoase de pe Instagram că îmbină frumos cariera și maternitatea sunt de domeniul fantasticii. Mie mi-au trebuit trei luni să mă acomodez cu această „îmbinare”. Însă! Subliniez, cariera este la fel de importantă și, deși cere jertfe, eu zic că trebuie să le faci!

Când mă vede la televizor, plânge de cele mai multe ori, iată de ce nu prea obișnuim să-l includem când mami e în emisie directă. Dar, au fost și cazuri când nu înțelegea ce face mami acolo. Cât suntem la muncă, cu cel mic stă tatăl soțului (bunicul), el este cel mai mare ajutor al nostru. În rugile mele el este mereu fiindcă e sprijinul nostru. Fără el probabil nu m-aș fi reîntors la muncă. Noroc că fiul nostru îl iubește nespus și se simte bine cu el.

Deci, e o întreagă aventură să îmbin televiziunea cu maternitatea dar simt că merită. Am la muncă oameni care mi-au devenit familie, așa că totul e mult mai ușor”, a dezvăluit Rodica, pentru portalul nostru.

Cristina TOMAC


FEB 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII