[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

ÎMBINĂ maternitatea cu teatrul! Olesea Sveclă a spus CUM REUȘEȘTE!

Actriţa Olesea Sveclă îmbină concediul de maternitate cu activitatea sa la teatru. Astfel, a dezvăluit cum îi reuşeşte, informează SHOK.md.

De fapt, e foarte complicat, şi nu e uşor să „manageriez”, pentru că ăsta e cuvântul potrivit. Atunci când ai o familie nu înseamnă doar iubire, înseamnă şi foarte multă organizare. Când ai un copil, eşti organizat aşa şi aşa, când ai doi copii eşti foarte organizat, pentru că fiecare minuţel contează. Casandra trebuie îmbrăcată, dusă la gradiniţă, Anatol are micul dejun, eu cu Dragomir. Dar am noroc, am o salvare – mama, mă ajută, de altfel nu m-aş descurca”, a spus Olesea, în cadrul emisiunii „Reţete şi Reţele” de la Jurnal TV.

De asemenea, Olesea a mărturisit că actorii au zi liberă doar luni. „Eu am concediu de maternitate şi stau mai mult timp, şi marţi liber, şi mercuri liber. Dar, ziua de luni este a actorilor, ei se odihnesc pentru că, în week-end oamenii normali ce fac? Se odihnesc, iar actorii lucrează până la 10 noaptea”, a dezvăluit ea, pentru sursa citată.

Cristina TOMAC


FEB 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...