FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

În curând SE VA MUTA ÎN CASA VISURILOR SALE! Daniela Ciocanu: „La etajul 2 se află odaia din visele Dănuței de 7 ani”

Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu, și soțul ei, Victor Ciocanu, locuiesc, în prezent, în apartament, însă în curând se vor muta la casă la sol, casa visurilor lor, informează SHOK.md. 

„Cred foarte mult in puterea Gândului, in puterea dorințelor de a se îndeplini și in minunile ce au loc in viața noastră. Când eram mică, asta pe la vârsta de 7 ani cred, stăteam in odaia mea din apartamentul seria 143, de la Ciocana, proaspăt reparat ca in anii 90 și visam sa am o camera unde sa îmi țin hainele (pe atunci nu erau rețele, filme de fashion), probabil am zărit o imagine in revista Liza (așa reviste găseam pe masa din hol, iar speedinfo la părinți sub pat cine știe cunoaște) și îmi desenam mereu acea odaie in gânduri. Și uite ca peste ani, eu voi avea acea odaie la care visam in copilărie. Am o prietena care intr-o agenda simpla, aduna diverse imagini cu locații, inel de logodna, casa, iar peste 10 ani ea a ajuns sa vadă exact acele imagini din agenda ei. 

Deci ce vreau eu sa zic: e foarte bine sa visam, cât mai exagerat posibil, fiindcă visele au așa capacitate de a se îndeplini. Poza de pe prispa casei, unde la etajul 2 se afla odaia din visele Danutei de 7 ani”, a mărturisit ea, pe Instagram.

De menționat că, recent, jurnalista dezvăluia că sunt la etapă mobilării și achiziționării de electrocasnice. 

SHOK.md


MAI 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...