[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Antrenoare de fitness despre MEMORIA MUSCULARĂ! Cu ce faturi vine ...
(Video) E însărcinată în 30 de săptămâni dar face furori cu dansurile ...
Transformarea celei mai tinere miliardare pe forțe proprii. Cum arăta ...
6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții. Nu fac nimic de unele ...

În fiecare an MERGEA LA BUNICI! Rodica Cravcenco: „Anul acesta o să-i protejăm, urându-le Hristos a Înviat prin telefon”

Prezentatoarea TV Rodica Cravcenco, în fiecare an, de Paști, mergea la bunici, însă de data aceasta va sărbători, acasă, în 3, informează SHOK.md

„Cât de diferit va fi Paștele în acest an, scriu și tocmai mă podidesc lacrimile. În fiece an mergeam la bunici, acolo unde se păstrează tradiții și valori, acolo unde sinceritatea, bunătatea și sufletul curat stau în capul mesei. Anul acesta o să-i protejăm, urându-le Hristos a Înviat prin telefon. Doare, dar suntem conștienți că doar așa vom putea trece peste acest „blestem”.

O să ciocnim ouăle acasă, în trei, cu soțul și fiul meu. Vom avea tradiționalul mieluț, brânză de oi, ouă roșii și cozonac. E cel mai trist probabil Paște din viața mea, dar totodată fericit. Și asta fiindcă îi am în viață încă, pe toți cei care-i iubesc, părinți, bunici, frați, surori.

Cozonacul o să încerc să-l coc acasă, însă o să mă asigur și cu unul din comerț, în caz că abilitățile mele de gospodină dau greș)))

Nu am o rețetă anume, voi da un simplu search pe google. Doamne-ajută!

Vom respecta neapărat tradiția spălatului pe obrăjori cu ouă roșii și bănuți. Pentru copilul meu va fi o premieră, iată de ce sunt plină de emoții.

Pentru acest Paște îmi doresc… rutina mea de altădată. O vreau cu ardoare, mi-e dor să savurez, simplu, o cafea în parc. Îmi doresc o Moldovă, de fapt, o lume fără Covid-19, per general o lume fără boli și suferință”, a dezvăluit Rodica.

Cristina TOMAC


APR 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...