FRESH
Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un ...
Edward Sanda, susținut la lansarea primului album de părinți și de ...
Calitatea somnului contează! Vezi ce trebuie să faci pentru un somn ...
Horoscop 18 septembrie 2020. Gânduri bune şi un motiv de petrecere ...

Încercările sale NU AU DAT REZULTAT! Rodica Ciorănică: E foarte greu să începi de la zero. Trăiesc o dezamăgire legată de povestea asta!

Jurnalista Rodica Ciorănică, timp de câteva săptămâni, a încercat să reia accesul la contul său de Instagram, urmărit de peste 19 mii de persoane, însă fără succes. Așa că, 2 zile în urmă a decis să-și facă un nou cont, care, la moment, are aproape 600 de urmăritori, informează SHOK.md.

„Am niste saptamani bune de cand astept sa mi permita accesul la primul meu cont si cei 19 k de urmaritori. Dar, se pare ca nu este posibil. Asa ca incercam sa ne adunam la loc pe noua mea pagina. Va multumesc ca mi-ati acceptat invitatia!”, a scris ea, la revenirea pe rețea.

Ulterior, Rodica a precizat că „e foarte greu sa incepi sa reconstruiesti de la zero un cont la care ai muncit 2 ani”.

„Traiesc o dezamagire legata de povestea asta. Inainte era simplu, continuam un dialog inceput cu o zi in urma, impartaseam experientele mele, emotiile, mai faceam haz de necaz… iar acum e ca si cum m-as fi pierdut in spatiul asta virtual-real, nu mai stiu cu cine vorbesc, cui ma adresez, iar prietenii mei se intreaba daca sunt eu sau altcineva care imi foloseste numele. Sunt eu si voi incerca sa merg inca o data pe acest drum. Chiar daca in viata reala nu obisnuuesc sa intru in aceeasi apa de doua ori. A doua oara, dupa o dezamagire, nimic nu mai are acelasi gust. Dar vreau sa vad totusi cum e exceptia de la regula”, a mărturisit ea.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rodica Ciorănică (@cioranica_rodica) pe

SHOK.md


MAR 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII