FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

Își amintește cu drag DE COPILĂRIE! Designerul Diana Voevuţki: „Aproape toți am făcut păpuși „Barbie” din popușoiul încă verde…”

Designerul Diana Voevuţki îşi aminteşte cu drag de „copilăria de pe prispă”, de vremea când simplitatea era la modă. Pe reţele de socializare, a vorbit despre aceasta, informează SHOK.md.

„Noi toți, mai puțin sau mai mult, am copilărit pe prispe. Și acele prispe, cu vopseaua crăpată și jupuiată de la atîta soare, miroseau a casă. A struguri de toamnă, a găinaț de boboci, și a pîine proaspăt scoasă din cuptor. A Druță. A copilărie adevărată și a viață.. Aproape toți am făcut păpuși “Barbie” din popușoiul încă verde, am mîncat castraveciori rupți direct de pe curpăn și șterși de tricoul și așa plin de praf, am umblat în galgocei din care mereu ne ieșea cîte un deget și deloc nu ne stresa (ah da, acei galgocei erau rămași de pe la cineva mai măricel, crescut demult din ei), am mîncat vărzare din cireșul de la poartă, de ne erau și mațele negre, și organizam concerte cu alți puradei, drept în mijlocul drumului, fără frica că vom fi loviți de vreo mașină. Eu nu știu dacă copiii noștri vor avea vreodată așa amintiri. Acum suntem aroganți, cu aere de miniștri, cu telefoane fițoase, haine cu brandul întins pe tot cheptul și mașini bengoase. Și mîncăm doar ECO. Că vezi tu, roșiile crescute de mîinile unei bătrînele nu mai sunt suficient de bune. Ne oprim în fața acestor bătrînele cu ochii decolorați de vreme și fețele străbătute de riduri adînci, arătăm cu manichiura proaspăt făcută spre ele și, auzind prețul, scoatem doar un “Fi”.. Că acești oameni sunt doar sunt niște bieți țărani, și nu ne permitem să coborîm la nivelul lor.. Cît de repede uităm cine suntem și de unde venim! Cine ne-a crescut și cu cît greu.. Cît de tare ne place să o facem pe puternicii, cînd suntem slabi. Cînd tot ce avem e, uneori, doar o învelitoare strălucitoare. Pe care cînd o scoatem, rămîne un suflet trist și vulnerabil. Crescut tot acolo, pe prispa bunicii…” – a spus ea.

Cristina TOMAC


IUN 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...