FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

ÎȘI „VINDE” SFATURILE… Tany Vander, după primul seminar: „Viața voastră se va schimba, mai ales dacă o sa fiți prezente și la celelalte webinare”

Dacă până acum o făcea gratis pe Instagram, acum a decis să-și „vândă” sfaturile. Este vorba despre nutriționista Tany Vander, informează SHOK.md.

Mai nou, ea a decis să facă seminare online pe diverse teme de interes pentru femei. Biletul de participare la o „întâlnire” e 400 de lei, iar dacă participi la toate 5, atunci achiți 1500 de lei.

Vander a spus că, la webinarele sale, oferă nu doar experiențe și sfaturi, ci și soluții concrete.

După prima experiență, femeia de afaceri a venit cu unele impresii:

„A avut loc primul webinar despre cum sa capeți încredere în sine și ce anume trebuie de făcut pentru a avea rezultat. Tare demult vroiam să încep aceste cursuri fiindcă îmi place enorm aceasta direcție și plus ca făceam asta zilnic pe Instagram . Ador să ma împart cu sfaturile/experiențele/lecturile mele și tare mult îmi doresc sa va pot ajuta sa schimbați/obtineți ceea ce vă doriți.

Sa nu uitați sa va faceți temele pentru acasă care vi le-am dat și credeți-ma, intr-o luna viața voastră se va schimba, mai ales dacă o sa fiți prezente și la celelalte webinare”, a scris ea, pe Instagram, precizând că webinarele înregistrate tot sunt de vânzare.

BC05FB3A-2397-433A-BB31-601C5A5C89DD

SHOK.md


APR 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII