[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

Iurie Bădicu vorbește despre ÎNCEPUTUL ȘI SITUAȚIA trupei 7 KLASE, după pierderea lui Cătălin Caragea: „Vine mâna rea și ruinează totul”

Proiectul muzical 7 KLASE de 2 ani e pe piața muzicală. Astfel, cu pierderea solistului Cătălin Caragea, producătorul Iurie Bădicu a venit cu unele mărturisiri despre trupă, despre cum a început și cum nimeni nu credea în proiect, informează SHOK.md.

„Am o impresie și sper să fie greșită, că răul, întunericul, umblă cu mâna lui invizibilă și lovește crunt în sensibilitate, în punctul slab vrea să te demoralizeze, îți fură șansa. #Cu #cât #greu #am #creat această Trupă #7Klase, cu atâtea obstacole… Prin câte greutăți artistice, de promovare etc.. Una e rezultatul văzut la TV, iar alta e munca de culise, de creație, de studio, de echipă. Foarte greu au acceptat-o “granzii comerciali”, dar au acceptat-o fiindcă plăcea la partea lumii cultă.

Credeam în fiecare zi in acest proiect și voiam o altfel de muzică, nu cea de mahala, nu atât de comercială, ci cu mesaj frumos, cu text, cu melodie plină ce transmite și ajunge la om până-n inima din ie. În acest sens, împreună cu DARA și câțiva colegi de breaslă am compus primele 5 piese ale trupei. Voiam să legăm trecutul muzical de calitate cu prospețimea tinereții, să-i dăm forța! Să oferim șansă muzicală pentru viitor.

7 KLASE, dacă vreți, este o alternativă la tot ce este nr.1 pe trending, pe shaturi, pe youtuburi etc. O să fiu sincer: nimeni (până la lansare) n-a crezut in succesul acestui proiect, aproape nimeni, dubiul nereușitei îl aveau și cei cu care lucram.

Dar, în cca 2 ani am constatat că lumea, totuși îi dornică și simte lipsa acestui “gen muzical”. Dar vine mâna rea și ruinează totul, zice vezi că te pot opri, nu face muzică de aceasta, fă de alta, care-mi place mie, răului, întunericului. Eu mai am puterea și experiența reinventării, ceilalți rămași acum în trans: #Victor, #Vlad, #Valentin și #Igor au nevoie de #gânduri #bune, #sănătoase. Au nevoie de puterea de a trece peste”, a scris Iurie, pe Facebook.

Cristina TOMAC


MAR 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...