[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(VIDEO) Alex Iordache a lansat un proiect fotografic INEDIT: „Am prins ...
Mira şi Ruby, poze incendiare din vacanţa în Thassos. Cum s-au lăsat ...
Soția directorului general al ANSA s-a stins din viață, în floarea ...
Meghan Markle este OMAGIATĂ! Împlinește astăzi 39 de ani! Vezi cum ...

Jurnalistă, despre AL DOILEA COPIL: „DA! Îmi doresc!” urlă inima în mine, dar numai medicii știu ce risc mi-aș lua dacă aș face-o!

Prezentatoarea TV şi de radio, Doina Danielean iubeşte nespus de mult copii. Ea are un fiu de 9 ani și şi-ar mai dori un copil, însă spune că există riscuri pentru sănătatea sa, informează SHOK.md

Iată ce a dezvăluit Doina pe reţelele de socializare:

Am ajuns să realizez cât de mare și adevărată era grija mamei când am ajuns și eu mamă... Deseori îi reproșam mamei “de ce îți faci atâtea griji?”   Acum în fiecare clipă gândul la copilul meu și am aceleași griji pe care le avea și le are mama!

De multe ori sunt întrebată de oameni absolut străini dacă îmi mai doresc un copil, de ce sunt egoistă și nu-mi mai doresc?! 

Când oare societatea noastră va înțelege că nu este etic să adresezi asemenea întrebări? Nici pentru un bărbat și nici pentru o femeie nu este deloc plăcut, poate fi chiar dureros! Nu înțelegi asta decât atunci când totul în tine urlă de dorința de a avea un copilaș și cei din jur încă îți “presoară sare pe rană”…

Recunosc, am avut și eu momente în care am întrebat pe cineva și mi-am înțeles greșeala abia când am simțit durerea asta tăioasă pe care o simt acum…

DA! Îmi doresc!” urlă inima în mine de fiecare dată când sunt întrebată, dar numai medicii știu ce risc mi-aș lua dacă aș face-o... încă nu sunt gata să-mi încerc soarta, am un copilaș de crescut!

Până în acel moment cuprind și drăgostesc fiecare bebe care îmi este în preajmă și-I Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiul meu care are deja peste 9 ani de când îmi dă sens.

Țineți minte, e o întrebare pentru el și ea, care o discută numai cei 2  Al treilea nu are dreptul moral s-o facă, poate doar să se bucure atunci când apare “fructul” iubirii lor.”

Cristina TOMAC


MAI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...