[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Jurnalistul Moise Guran îl cheamă la vot, iar Sergiu de la Carla’s Dreams îl cheamă LA BERE: „O mostră exemplară de comunicare social-politică – civilizată”

Solistul trupei Carla’s Dreams invită la o bere un cunoscut jurnalist român. Acesta îi solicită lui Moise Guran să discute live despre situația actuală în contextul alegerilor europarlamentare, informează SHOK.md.

„Salutam, apreciem, sustinem!

O mostra exemplara de comunicare social-politica – civilizata, respectuoasa.

P.S. In semn de consideratie, dle. Guran, Va invitam noi la un beer-symposium – pentru ca acest articol pare sa Va acumulat prea mult debit de C2H5OH. ,)”, a scris Carla’s pe pagina de Facebook.

De menționat că, Moise Guran a scris un articol pe blogul său, lansând un apel către Sergiu. „Dragă Sergiu, mă adresez ție pentru că ești în egală măsură și cunoscut și anonim, deci ai putea fi oricare din cei peste 500 de mii de moldoveni cu cetățenie română. Vorbind cu tine, vorbesc cu fiecare dintre voi, considerându-vă nu ca grup alogen așa cum o fac cei mai ignoranți dintre membrii societății românești, ci pe fiecare în parte, ca oameni, ca individualități, așa cum fiecare dintre noi este definit cu drepturi și îndatoriri de Constituția României. Considerați așadar, stimați moldoveni, că prin apelativul Sergiu, nu mă adresez solistului de la Carla’s Dreams, nu mă adresez vouă ca mulțime de români născuți în Republica Moldova, ci mă adresez ție, personal, cel care citești această scrisoare deschisă, indiferent că ești în România, în Moldova, în Spania, Italia, sau pe unde ăi fi ajuns până la momentul acesta.” – și-a început el articolul.

Iată cum a încheiat Guran: „ Te chem la vot! Tu și ceilalți 500 de mii de moldoveni cu cetățenie română, faceți un număr comparabil cu cel al românilor care pot vota (din cauza numărului mic de secții) în vestul Europei. La aceste alegeri și la Referendum se poate vota oriunde, indiferent de adresă, și la București și la Iași și la Chișinău, Paris sau Londra. Votează, Sergiule! E timpul să capacităm un stat român și să facem din organizația România ceea ce vrem și pentru ea, dar și pentru Moldova, căci Moldova o să urmeze firesc și natural un exemplu bun. Dar nici Moldova, nici România nu pot asta fără noi doi, fără fiecare dintre noi. Acum e momentul nostru, momentul în care contăm, în care unirea dă putere. Ai spus că te mai gândești (că te mai documentezi) dacă mergi sau nu la vot. Ia această scrisoare ca pe o mână întinsă, dar și ca pe un material de documentare. Să trăiești!”.

SHOK.md


MAI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...