[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cea mai scumpă mască din lume, din aur şi cu diamante încrustate, ...
Ai mașină? VEZI ce se întâmplă atunci când conduci cu geamurile deschise
FOTO / Cât de mult a slăbit Bianca Rus. I se văd oasele!
(Foto) Un mini ghid pentru ALEGEREA COSTUMULUI DE BAIE- după siluetă!

Katy Rain ȘI-A LANSAT EMISIUNE pe on-line: „Vreau să îmi extind orizonturile, ieșind din zona de activitate și confort”

Interpreta Katy Rain și-a lansat emisiune pe on-line – „Vorbim Direct”. Aceasta se desfășoară live, pe Facebook, în fiecare vineri, de la ora 20.00, informează SHOK.md.

„Când scriu un text sau o melodie sunt eu, adevărată, cu libertate interioara, prezenta… Caut sa mă regăsesc de fiecare data. Când altii se regăsesc în muzica mea, mi se mai adaugă grame de fericire. Dar viața nu e doar despre asta. As vrea să îmi extind orizonturile, ieșind din zona de activitate și confort, cu ajutorul altor oameni. Vreau sa cunosc lumea sub o altă formă, reală, prin comunicare și empatie. As vrea sa aflu din surse directe cum gândesc oameni ca mine, dar totodată diferiți și din domenii diverse. Sa înțeleg ce simt, care e lentila lor prin care privesc lumea și să vă pot oferi și vouă aceasta posibilitate.

Intrăm în Live pe Facebook ca sa vorbim direct cu oameni care au ce spune, care inspiră și care au istorii de viață demne de a fi cunoscute. Mi-aș dori sa ne scoatem barierele prin discuții deschise și adevărate. Buna, sunt Katy Rain și va invit sa faceți parte în timp real, din noua mea experiență de viață! Va invit sa VORBIM DIRECT!”, a mărturisit Katy, pe Facebook.

De menționat că, vineri, 17 aprilie curent a fost prima ediție a emisiunii. Invitat a fost Gheorghe Gonța, prezentator TV.

SHOK.md


APR 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...