FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

La al doilea copil NU MAI FACE ACESTE LUCRURI! Veronica Ghimp-Deineco: „Acum mă amuză foarte mult!”

Jurnalista Veronica Ghimp-Deineco e mamă a două fetițe, Eva și Lia. Astfel, pe Facebook, a dezvăluit câteva lucruri pe care le făcea cu primul copil și nu le mai face cu al doilea, informează SHOK.md

„Oricât de informate am fi și oricât de mult ni s-ar părea că putem să ne păstrăm calmul orice s-ar întâmpla, tot avem niște “stranietăți” atunci când devenim pentru prima dată mame. Ele vin, probabil, din dorința de a fi cele mai bune pentru copilul nostru! În continuare vă prezint lista cu lucrurile pe care le făceam eu și care acum mă amuză foarte mult!

CĂLCAM FIECARE HĂINUȚĂ A EVEI!  (nu pentru aspect, ci pentru igienă)… E adevărat că mie îmi place să calc și atunci aveam suficient timp. Și totuși, acum lucrul acesta mi se pare deplasat! Nu am mai făcut așa cu Lia și parcă e sănătoasă și e totul ok!

ȘTERGEAM PRAFUL CU O CÂRPĂ UMEDĂ ÎN FIECARE ZI! (Acum chiar îmi vine să râd și nu înțeleg de ce o făceam)

NU ÎMI PERMITEAM SĂ MĂ UIT ÎN TELEFON ATUNCI CÂND O ALĂPTAM!    Serios! Deci mi se părea că îi voi transmite nu știu ce radiații sau nu știu ce fel de dependență de tehnologii închipuită de mine! Uite așa am scăpat începutul Instagram-ului și acum sunt restanțieră!  (glumesc, firește)

NU O LĂSAM PE EVA FĂRĂ ATENȚIA MEA! Asta e chiar o greșeală mare!!! Aveam eu impresia că dacă copilul s-a trezit, mama trebuie sa fie neapărat alături și să se joace cu el, să îl distreze, să îl dezvolte. Că doar nu degeaba sunt în concediu de maternitate! Asta e ok pe de o parte, dar numai dacă e făcut cu măsură! Dacă copilul se joacă singur cu ceva, lasă-l să se joace și să descopere, iar tu folosește acel timp pentru tine, fără a te simți vinovată! (Acum o pot face pe experta )

MĂ INDISPUNEAM DE LA DEZORDINEA DIN CASĂ DIN PERIOADA ÎN CARE ÎNCEPE SCOTOCITUL PRIN SERTARE! Credeam că în casa noastră va fi mereu așa – lucruri împrăștiate peste tot și eu alergând și făcând ordine 24/24. Acum înțeleg că e doar o perioadă care va trece! Mă voi gândi mai târziu la curățenie! (Mă refer la strânsul lucrurilor, nu la dat cu aspiratorul și ștersul prafului! Lucrul acesta trebuie făcut în continuare cu regularitate”, a spus ea.

Cristina TOMAC


APR 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...