FRESH
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...
Cele 4 zodii care adoră să îi surprindă pe cei din jur
Încă o lovitură pentru Barcelona! Ce se întâmplă cu salariile starurilor ...
Horoscop 4 martie 2021. Pentru unii nativi ai zodiacului în plan sentimental ...

Lili Lozan a devenit MAMĂ DE BĂIAT: „De ce am ales sa țin sarcina „ferită” de ochii lumii? Inițial…” 

SHOK.md a scris anterior, iar acum e și oficial! Prezentatoarea TV, Lili Lozan a devenit mamă la 3 iunie curent. Ea a adus pe lume un băiat – Adrian, informează SHOK.md.

Viața noastră a căpătat atâta sens pe data de 3.06.2020?  Micul nostru univers, minunea noastră? Atât de așteptat, atât de dorit, atât de iubit”, a anunțat ea, la 6 iunie curent, fiind acasă.

Jurnalista a ascuns sarcina de urmăritorii săi de pe Instagram, deși de mai multe ori a fost întrebată despre acest lucru, iar acum a venit și cu o explicație:

De ce am ales sa țin sarcina „ferită” de ochii lumii? Inițial, am păstrat taina celor 3 luni când trebuie să te asiguri ca bebe e bine? apoi copilașul fiind poziționat mai in spate, burtica de gravida „s-a lăsat văzută” ceva mai târziu și ușor, ușor a venit carantina, autoizolarea și m-am gândit ca așa vrea Dumnezeu și cel mic?M-am bucurat frumos de sarcina (revin, cu alta postate la această tema), am trăit la maxima intensitate fiecare moment și am decis ca așa e mai bine pentru mine și familia mea. Astăzi, scriu cu bebe in brațe și ma gândesc ca in viața asta trebuie sa fii încrezător, sa fii răbdător și sa ii mulțumești destinului atunci când e cazul și sa nu te superi tare când îți da câte o încercare”.

SHOK.md


IUN 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...