FRESH
Miley Cyrus a dezvăluit că încă îl mai iubește pe Liam Hemsworth
Bloggerița Tanya Goncear, despre cum să fii în armonie cu tine însuți: ...
(video) Cea mai adâncă piscină din lume a fost deschisă în Polonia
(video) Edward Sanda surprinde din nou! A lansat un nou single însoțit ...

Lili Lozan, despre JOB și REALIZĂRI: „Eu am lucrat mult pentru locul sub soare, nu am părinți bogați ori influenți, rude sus puse”

Prezentatoarea TV Lili Lozan a făcut presă scrisă și radio, iar de 10 ani face televiziune și adoră jobul său. Ea recunoaște că nu a fost ușor să izbutească în domeniu, dar a muncit mult, informează SHOK.md.

„Nu pot să zic că televiziunea a fost dragoste la prima vedere, dar după prima emisiune în direct am înțeles că asta vreau să fac și asta neapărat trebuie să fac”, a spus ea, într-un interviu pentru revista RED by RC.

De asemenea, Lili a spus că o rețetă pentru toți nu există, nu există doi oameni la fel, unii reușesc, alții nu, depinde de context, caracter, munca depusă, aptitudini și timp. „Da, da, timp, pentru că tareeee îi mai trece pe toți prin sită și rămân doar cei care merită. Mă rog, asta vreau să cred. Fiecare are loc sub soare, important să nu stăm prea mult la umbră de frica să ne „ardem”, ori fiecare experiență e o lecție și fiecare provocare un pas înainte. Știu clar, pentru a obține ceva în viața asta nu trebuie să treci peste oameni, trebuie să lași loc de bună ziua și să ai conștiința curată. Totodată, pentru nimic în lume nu aș renunța la credința în oamenii buni. Și nu m-aș schimba niciodată de dragul jobului, vremurilor, oamenilor ori moravurilor. Eu sunt pe alocuri de modă veche și greu mă las convinsă”, a mai spus ea.

Jurnalista a mărturisit și că pentru fiecare reușită a muncit, deși, mulți asta nu văd, nu știu ori nu vor să știe și să vadă, plus că ea nu se plânge niciodată și cumva totul pare roz dintr-o parte. „Sunt extrem de muncitoare, visătoare și încrezătoare în propriile forțe. Eu am lucrat mult pentru locul sub soare, nu am părinți bogați ori influenți, rude sus puse, dar cu siguranță am o doză de ambiție sănătoasă, care mereu m-a scos în față încă din fragedă copilărie. Știu ce vreau, știu cât pot și mulțumesc pentru șanse. Ar fi păcat să îmi asum totul, or sunt perfect conștientă că și Dumnezeu are grijă de mine”, a precizat prezentatoarea TV.

SHOK.md


MAI 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...