FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

Lili Lozan, NOI DECLARAȚII despre sarcină și maternitate: „Copii mai vreau, da, nu e ușor, dar e atât de frumos și unic”

Prezentatoarea TV Lili Lozan, într-o nouă postare, a vorbit despre sarcina sa, dar și despre copil, informează SHOK.md. „Am avut toxicoza, dar primele luni am fost somnolent

 „Am avut toxicoza, dar primele luni am fost somnolentă☺️ deși, cu trezitul meu matinal în ultimii zece ani starea asta e ceva ok?

Nu am făcut sport, am vrut, dar la indicația medicului m-am abținut ?Nu am urmat un regim special, de fapt, in primele 4-5 luni nu am luat decât 2 kg in plus, deși, am mâncat tot ce am vrut și cât am vrut. In luna a 6-a am început sa adaug (+15 la final de sarcina).

Nu mi-am luat haine de gravida, am comandat de la Zara câteva cămăși Large, dar nu le-am mai purtat cu pandemia asta”, a mărturisit ea.

Totodată, Lili a spus că Adrian seamănă cu tăticul lui, e leit, dar are ceva și de la ea, „așa ca, seamănă cu EL”. „Da, copii mai vreau, da, nu e ușor, dar e atât de frumos și unic încât nimic nu mai contează”, a subliniat jurnalista.

Mămica a mai spus că a născut la o clinică privată, iar monitorizarea sarcinii a făcut-o la una de stat.

SHOK.md


IUN 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...