FRESH
(foto) Modela Adela Prisăcari a dat CĂRȚILE PE FAȚĂ despre prietenia ...
Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane ...
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams

Lili Lozan SAVUREAZĂ MATERNITATEA: Nu mă aventurez să-i arăt chipul, vreau să fiu secretoasă și la acest capitol

Prezentatoarea TV Lili Lozan, la 3 iunie curent, a devenit mamă de băiat. Ea a ținut sarcina departe de ochii curioșilor și nici chipul bebelușului nu-l va arăta prea curând sau chiar deloc, informează SHOK.md.

Mămica a spus, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV, că savurează maternitatea și clipele petrecute alături de cel mic, adaptându-se la noul stil de viață pe care i l-a „impus” Adrian Jr., venit pe lume de 3750 de grame și 54 de centimetri.

„Noi ne-am dorit foarte mult acest copil. Am fost încrezători, răbdători și minunea s-a produs! Seamănă cu tata, e copia, e la xerox. Dar e brunet ca mama. Până una alta are ochi albaștri…Dar vedem…”, a spus Lili.

Prezentatoarea TV a spus că micuțul doarme foarte bine ziua, dar „noaptea e mai vesel”. „Dar nu mă plâng, e tare dulce, l-am așteptat atât de mult… Nu se explică, se simte, se trăiește și e totul la maximă intensitate” – a precizat proaspăta mămică.

Ea a mai spus că, așa cum a ținut sarcina în secret, preferă să nu arate nici chipul copilului. „Bebe va crește și pe la 18 ani se va întreba de ce mami a pus poze cu mine. Nu mă aventurez, vreau să fiu și la acest capitol mai discretă și secretoasă”, a precizat jurnalista.

SHOK.md


IUN 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII