[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cea mai scumpă mască din lume, din aur şi cu diamante încrustate, ...
Ai mașină? VEZI ce se întâmplă atunci când conduci cu geamurile deschise
FOTO / Cât de mult a slăbit Bianca Rus. I se văd oasele!
(Foto) Un mini ghid pentru ALEGEREA COSTUMULUI DE BAIE- după siluetă!

Lili Lozan SAVUREAZĂ MATERNITATEA: Nu mă aventurez să-i arăt chipul, vreau să fiu secretoasă și la acest capitol

Prezentatoarea TV Lili Lozan, la 3 iunie curent, a devenit mamă de băiat. Ea a ținut sarcina departe de ochii curioșilor și nici chipul bebelușului nu-l va arăta prea curând sau chiar deloc, informează SHOK.md.

Mămica a spus, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV, că savurează maternitatea și clipele petrecute alături de cel mic, adaptându-se la noul stil de viață pe care i l-a „impus” Adrian Jr., venit pe lume de 3750 de grame și 54 de centimetri.

„Noi ne-am dorit foarte mult acest copil. Am fost încrezători, răbdători și minunea s-a produs! Seamănă cu tata, e copia, e la xerox. Dar e brunet ca mama. Până una alta are ochi albaștri…Dar vedem…”, a spus Lili.

Prezentatoarea TV a spus că micuțul doarme foarte bine ziua, dar „noaptea e mai vesel”. „Dar nu mă plâng, e tare dulce, l-am așteptat atât de mult… Nu se explică, se simte, se trăiește și e totul la maximă intensitate” – a precizat proaspăta mămică.

Ea a mai spus că, așa cum a ținut sarcina în secret, preferă să nu arate nici chipul copilului. „Bebe va crește și pe la 18 ani se va întreba de ce mami a pus poze cu mine. Nu mă aventurez, vreau să fiu și la acest capitol mai discretă și secretoasă”, a precizat jurnalista.

SHOK.md


IUN 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...