FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Lilia Bolocan, despre calitatea de DIRECTOR al AGEPI: „Da, nu e deloc simplu din punctul de vedere al timpului alocat acestei funcții”

Lilia Bolocan a vorbit despre funcția pe care o deține – cea de director general al Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), referindu-se la dificultățile pe care le-a întâmpinat, dar și la specificul domeniului de activitate, informează SHOK.md.

Fiind întrebată „Cât de dificil este pentru o femeie să fie managerul unei instituții?”, în cadrul unui interviu pentru www.tribuna.md, Bolocan a spus: „Niciodată nu am fost bărbat. Sarcinile unui manager sunt aceleași, oricine ar deține această funcție, fie un bărbat, fie o femeie. Poate că strategia și tactica sunt diferite, dar realizările, rezultatele sunt aceleași. Faptul că sunt femeie îmi oferă mai multă putere pe lângă calitățile care sunt firești pentru o femeie, cum ar fi buna organizare, flexibilitatea, toleranța, empatia și dedicația”.

De asemenea, directoarea AGEPI a spus că domeniul proprietății intelectuale a provocat-o să învețe ceva nou, să se autodepășească, să meargă cu certitudine spre performanță, „pentru că totul este posibil, doar trebuie să vrei cu adevărat”.

Da, nu e deloc simplu din punctul de vedere al timpului alocat acestei funcții, al energiei și cunoașterii, dar este frumos când te simți promotorul progresului, când ești forța care pune în mișcare o echipă întreagă, iar la final vezi rezultate frumoase pentru beneficiarii sistemului de proprietate intelectuală, cât și performanțe la nivel de țară și nu numai”, a subliniat ea.

SHOK.md


MAR 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII