[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian Austin Green, scos din minţi de noua relaţie a soţiei lui, Megan ...
V-a fost dor de muzica instrumentală? Iată unde puteți asculta un ...
Charlie Chaplin a făcut sex cu peste 2.000 de femei, şi-a maltratat ...
De ce fetele RESPING băieții cuminți? Dezvăluirile unei bloggerițe!

Lilu Ojovan, despre VIOLENȚA ÎN FAMILIE: „O bună parte din succesul pe care îl am azi e datorită liniștii și păcii în care am crescut”

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan, recent, s-a referit la violența în familie, violența asupra femeilor și, astfel, a vorbit despre ea și familia ei, declarându-se norocoasă pentru că nu a asistat la scene de violență morală sau fizică, informează SHOK.md.

Tata nu a ridicat niciodată mâna, sau vocea la mama. Știam ca sunt certați când a doua zi nu își vorbeau. Atunci nu știam ce noroc am. Sa nu aud înjurături, pahare trântite pe masă, plânsete prin unghere, suferința fizica și emoțională. Abia atunci când am crescut și cu prietenii ne analizam copilariile și ascultam grozăviile care i-au traumat și i-au marcat, mi-am dat încă un motiv sa mulțumesc părinților și sorții pentru șansa de a ma naște intr-o familie in care dragostea și respectul erau puse pe primul plan. Am crescut integra emoțional și mental – o buna parte din succesul pe care îl am azi e datorită liniștii și păcii in care am crescut”, a mărturisit Lilu, pe rețelele de socializare.

Jurnalista a venit, în context, cu un îndemn către femei: „Dragile mele, dragostea nu e exprimata prin cuvinte urate sau aratată cu pumni. Violenta nu este doar fizica e și emoțională. Nu mai acceptați. Nu e NORMAL sa răbdați, de dragul copiilor, de dragul lumii. Copiii au nevoie de armonie, nu de ipocrizie. Lumea are nevoie de bunătate nu de violenta. De ce ne învârtim in același cerc, rabdăm, suferim, educam in suferința, copiii nostri cresc maturi care suferă și ii fac pe altii sa sufere. Nu mai e o RUȘINE sa ieși din acest cerc. E NEVOIE”.

SHOK.md


DEC 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...