[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

LUCREAZĂ LA O CARTE, cât stă acasă! Deputat: „Sper să o pot transmite la editură aproximativ atunci când se va încheia starea excepțională”

Igor Munteanu, deputat al Platformei DA, nu are timp de plictiseală în această perioadă de pandemie și autoizolare. Pe lângă faptul că și-a continuat munca de parlamentar, el a lucrat și la o carte, informează SHOK.md.

„Am lucrat la scrierea unei cărți dedicate marilor idei politice ale modernității. Sper să o pot transmite la editură aproximativ atunci când se va încheia starea excepțională și, dacă totul merge cu Doamne-ajută, sper să o tipăresc până la sfârșitul lunii iunie”, a comunicat Igor Munteanu, pentru www.curentul.md

La fel, Munteanu a spus și ce talente ascunse au ieșit la iveală în această perioadă. „Pot spune că am început să apreciez excepționalul simț natural al mirosurilor pe care oamenii de obicei le consideră de la sine înțeles. Și pentru că adversarul nostru invizibil în această perioadă de pandemie apare atunci când pierzi mirosurile, am învățat că lămâia este foarte plăcută ori de câte ori vei dori să guști din ea pe parcursul zilei” – a spus el.

Deputatul a mai spus că, pandemia nu este o scuză să nu muncești și, indiferent de starea de urgență și solicitarea autorităților de a sta acasă, și online se poate de lucrat.

SHOK.md


MAI 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...