FRESH
FOTO Diana Rotaru a evadat din aglomerația urbană. Vezi unde se relaxează ...
Un nou scandal la Hollywood! Actrița Asia Argento îl acuză pe regizorul ...
Tramvaiul tăcerii. Oamenilor care merg cu transportul în comun în ...
Horoscop 23 ianuarie 2021. Schimbări importante în dragoste şi o surpriză ...

Magda Burduja - „Influencer în Moldova”, cu peste 10 MII DE URMĂRITORI: „Nu vreau să fac din Instagram un job sau o pasiune fără de care nu aş putea trăi”

Modelul Magda Burduja (Popuşoi), cu peste 10 mii de urmăritori pe Instagram, a vorbit în cadrul proiectului lansat de SHOK.md – „Influencer în Moldova” despre activitatea pe on-line și a spus care e relația sa cu Instagramul.

Iată ce ne-a povestit Magda:

„Deci, dacă să mă orientez după prima poză postată pe Instagram, atunci este anul 2015. Au trecut deja 4 ani, Doamne. Sincer nu mai țin minte de unde a venit această idee. Pe atunci Instagram-ul nu era atât de popular și cred că m-a entuziasmat ideea de o nouă rețea de socializare.

Am adăugat un număr mare de urmăritori când eram activă în domeniul modelling-ului. Postam poze zilnic, iar acolo unde este interesant mereu se atrage lumea.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de @missmagyy pe

Sincer, momentan sunt într-o criză, dacă o pot numi așa. De o perioadă de timp, nu am inspirație, adesea postez poze fără un oarecare mesaj. Iar, acest lucru nu mă fascinează. Sunt în căutarea unei idei interesante de a promova. Lumea deja este plictisită de beauty, rețete, unboxing, giveaway-uri…  Despre ce ziceam mai sus. Este destul de greu să fii original sau să promovezi ceva ce nu o fac alții. Instagram-ul este deja super promovat și poți găsi orice acolo, parcă ar fi al doilea Google. Acum oamenii sunt mult mai cointeresați de conturile vii. Adică s-au epuizat ideile cu viața de lux și perfectă. Toți vor să vadă viața de zi cu zi a persoanelor pe care le urmăresc. În ultimii câțiva ani, fotograful meu este soțul.  


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de @missmagyy pe

Da, am colaborări. Nimeni nu va putea da răspuns la o asemenea întrebare – despre câți bani faci. Instagram-ul nu este un job, ca să ai un venit stabil. Dar poate deveni.Fiind că, în prezent, este mult mai ușor să faci bani pe net decât în viața reală la un job stabil. Pot doar să zic că daca depui efort maxim și îți găsești nișa ta, poți face bani buni.

Deci să începem cu ceea că eu nu mă consider un influencer, pentru că nu sunt. Sunt o persoana simplă, pasionată de poze frumoase ș.a.m.d. Influenceri sunt acele persoane care influenţează oamenii, spre exemplu moldoveanca Christina Ich, ea când postează un produs pe pagină, efectiv până seara stocul este epuizat. Oamenii au încredere în ea și în ceea ce arată publicului, asta numesc eu influencer (pe când nici ea nu se crede așa  ).  Până a mă numi eu influencer, mai am de muncit.

Nu știu ce se aşteaptă în viitor, poate apare o altă rețea de socializare atractivă și uită toți de Instagram   Nu am nişte aşteptări, până la urmă nu vreau să fac din Instagram un job sau o pasiune fără de care nu aş putea trăi. Prefer să îmi trăiesc viaţa reală și să profit de momentele ce mi se întâmplă personal.

Este destul de greu acum să aduni un număr mare de urmăritori și, totuși, cei care vor să își promoveze pagina îi sfătui să fie originali, să se inspire dar să nu copie. Ideea profilului tău poate fi chiar pasiunea ta”.

Cristina TOMAC


AUG 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII