[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
OAMENI ca AMBALAJE! Maggy Platon: E mult mai simplu să treci prin ...
TREI GENERAȚII, într-o imagine! Veronica Vizant – alături de mama ...
Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat ...
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...

E CEA MAI SEXY FEMEIE din Moldova în 2020! „Sincer, este probabil cel mai neobişnuit titlu”! FOTO//

Ana Gorea, director de vânzări în cadrul unei companii elvețiene de telecomunicații, a fost desemnată „Cea mai sexy femeie din Moldova în 2020”, potrivit revistei VIPMagazin, informează SHOK.md.

Tânăra s-a declarat surprinsă de titlul obținut și chiar a arătat cum a aflat vestea.

„Sexy is not just a shape, it’s an attitude, a lifestyle! ?

Vă mulțumesc pentru susținere și voturi? Suntem pe locul întâi ❤️

Sincer, este probabil cea mai neașteptată nominalizare și cel mai neobișnuit titlu de „Cea mai sexy femeie a anului 2020”. Unele lucruri frumoase se obțin doar cu susținerea oamenilor care cred in tine. ❤️ Este victoria prietenilor mei, a celor care aleargă, a colegelor din lumea întreagă și de acasă, a familiei și a oamenilor dragi!”, a mărturisit ea, pe Instagram.

Și organizatorii concursului – echipa VIPMagazin a venit cu unele precizări privind clasamentul din acest an: „Aducem atenției Dumneavoastră, dacă nu ați observat deja, faptul noutății care persistă în această ediție, astfel că veți observa multe nume noi, față de edițiile anterioare, dar și multe profesii noi, despre care, ceva ani în urmă, nu aveam cunoștință. Cum ar fi cea de influenceră, de exemplu, pentru că timpul nu stă locului. Dacă tot vorbim de meseria participantelor la această sexy adunare și menționam faptul schimbării, observăm numărul mare al fetelor/femeilor prezente, profesional vorbind, în telefoane, și mai puțin pe micile ecrane, iar metaforic vorbind, pentru că nimeni nu ne interzice să le vedem pe telefoane. În rest, domeniile lor de activitate sunt atât de diverse, de la luptătoare până la directoare de companii mari, inclusiv, străine, toate, însă, sunt caracterizate, după cum am considerat noi, dar și cei care au votat, de acest cuvânt de care unii se sfiesc, iar alții se mândresc: sexy!”.

SHOK.md
Foto: facebook.com/AnaGorea


MAI 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...