FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Margareta Răducanu: CEL MAI NEBUN GEST DIN IUBIRE, pe care l-am făcut… să iau o decizie în 5 minute, apoi să urc în tren și să plec să-l văd!

Prezentatoarea TV Margareta Răducanu susține că, perechea ideală e „pe drum”, iar de Ziua Îndrăgostiților/Dragobete se va plimba cu fiica sa.

Astfel, pentru SHOK.md, a vorbit despre dragoste și gesturi făcute din iubire.

„Dragostea este… pasiune, dor, respect.

Marea iubire… e atunci când neajunsurile nu te deranjează, când orice mișcare te încântă și îți provoacă dorință, când te trezești dimineața și te culci seara cu gândul de a-l îmbrățișa, când reușești să fii mai senzuală și mai răbdătoare, când compatibilitatea abundă în orice acțiune, când discuțiile sunt interminabile, când te topești din prima atingere și sărutul devine un preludiu, când respectul trece în dăruire, când ochii lui sunt oglinda sufletului tău, când ochii ambilor clipesc împreună, se mișcă împreună, plâng împreună, zâmbesc împreună și văd lucruri împreună!

În acest an, de Ziua Îndrăgostiților/Dragobete/sau ambele/ voi… merge cu fetița la plimbare.

Cel mai frumos gest din iubire pentru mine… să evadăm împreună pe câteva zile dornici de timp petrecut în doi.

Cel mai nebun gest din iubire, pe care l-am făcut eu… să iau o decizie în 5 minute, apoi să urc în tren și să plec să-l văd.

Perechea ideală pentru mine e… pe drum.

„Te iubesc” e… două cuvinte care pot răni și, totodată, pot înaripa. Totuși, dacă doi oameni se iubesc cu adevărat, nu vor fi despărțiți nici de intrigile celorlalți, nici de distanță, nici de orgolii și nici de greutăți! Acum, însă, din păcate avem o situație tristă și dragostea nu e percepută așa cum o făceau pe timpuri buneii noștri. Dar Cupidon nu doarme”, a spus ea.

Cristina TOMAC


FEB 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...