[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Cum arată actorul Sylvester Stallone la 74 de ani
F0T0,,Femeia nebătută e ca și casa nemăturată’’, după acest principiu ...
Dan Ioniță a lansat un nou proiect “GHIDUL TAU IN LUMEA INSTAGRAMULUI”
Ce trebuie să-ți amintești în luna august, în funcție de zodia ta

O prelegere cu și despre Margarita Răducan - la 20 de ani de activitate jurnalism, la ULIM! Jurnalista a primit o Diplomă de Înaltă Apreciere! FOTO//

O prelegere cu și despre Margarita Răducan – la 20 de ani de activitate jurnalism, a fost organizată, pe 30 mai curent, la inițiativa decanatului de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, informează SHOK.md.

Potrivit paginii de Facebook a Universității, evenimentul a întrunit studenți și profesori, care au avut ocazia să afle despre provocările vieții și parcursul profesional al prezentatoarei, jurnalistei, producătoarei TV și pedagogului Margarita Răducan. Relatările protagonistei au fost însoțite de sfaturi, recomandări și mesaje motivaționale pentru tinerii care fac primii pași în carieră, dezvoltându-și abilitățile și competențele în sălile de curs.

În perioada studenției și a tinereții voastre trebuie să fiți creativi, încercați să abordați o necesitate, o sarcină de lucru, o idee în perspectiva acesteia, dedicați-vă muncii pe care o faceți și dezvoltați facultatea de a discerne, de a judeca și de a aprecia lucrurile la justa valoare. Este important să înțelegeți cauzele profunde ale lucrurilor, nu doar pe cele superficiale, căci de altfel te pierzi și poți devia de la adevăr”, susține Margarita Răducan.

De asemenea, studenții au fost încurajați să fie flexibili, atenți, responsabili și perseverenți pentru descoperirea și împlinirea propriului potențial.

La final, Margaritei Răducan i-a fost acordată o Diplomă de Înaltă Apreciere pentru contribuția adusă la dezvoltarea, afirmarea și promovarea Facultății, de către dr. Viorica Țîcu, decanul FRIȘPJ.

SHOK.md


MAI 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...