[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Marianna Petrenko, împreună cu familia, S-A MUTAT în Olanda! Soțul ei are un job acolo!

Fotografa și stilista Marianna Petrenko, împreună cu soțul său și cei patru copii, s-a mutat cu traiul în Olanda, informează SHOK.md.

„Plecăm în Olanda, Amsterdam. Noi am fost anul trecut acolo de două ori. De când ne-am căsătorit, eu îmi doream să plec, să mă dezvolt într-un alt mediu. Și copiii cresc și nu vreau să îmi iau rămas bun când pleacă la studii, eu vreau să fiu alături de ei”, a spus Marianna, în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Pro TV.

Soțul ei, Sebastian Zavadschi, a precizat: „Demult suntem puși pe plecat. Majoritatea pleacă, nici nu prea avem prieteni aici. Cu majoritatea vorbim on-line”.

Totodată, fotografa a spus că nu au vândut apartamentul, pe care l-au expus, anterior, pe on-line. „Nu am apelat la agenții specializate, dar am dorit să știe despre el prietenii noștri, rudele lor”, a precizat ea. Marianna a spus că apartamentul rămâne cu reparație, mobilă și tehnică. „Noi am împachetat elementele de decor și le luăm cu noi. Totuși, apartamentul îl vom vinde, o agenție se va ocupa deja de asta”, a spus stilista.

Sebastian Zavadschi a spus că deja este angajat în Olanda într-o companie internațională în domeniul IT. „Se vorbește engleza, așa că nu sunt probleme cu olandeză, o să o învățăm pe parcurs”, a spus el.

„Eu voi sta acasă și voi face ordine, voi avea grijă de casă și familie, cel puțin primul an”, a spus Marianna.

Cuplul a precizat că au găsit și locuința potrivită pentru toată familia.

SHOK.md


OCT 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...