FRESH
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...

Mihai Burciu – ÎN CULMEA FERICIRII, a dezvăluit cum au ales numele Carol-Mihai: „Am așteptat foarte mult timp această minunată venire pe lume”

Jurnalistul Mihai Burciu și soția sa, stilista Carolina Jizdan, ieri, au devenit părinți unui băiețel perfect sănătos – Carol-Mihai, informează SHOK.md.

Am așteptat foarte mult timp această minunată venire pe lume. Într-un fel a spune este al treilea-primul copil. Am fost copleșit de emoții pe întreaga durată a sarcinii, însă ziua de 12.12, pe care el și-a ales-o să fie atât de specială, a fost dintre cele mai frumoase din viața mea, și a noastră.

Un băiețel de 3,5 kg, foarte sănătos. Mama, stilista Carolina Jizdan, se simte bine, bucuroasă, încântată, entuziasmată și fericită. Ne-au fost alături cei mai buni medici de la Maternitatea 2 din Chișinău, locul în care am ales să îi dedicăm venirea pe lume. Așadar, Carol-Mihai s-a născut, trăiască Regele”, a spus Mihai.

Totodată, pentru SHOK.md, a dezvăluit de ce au ales acest nume. „Am ales împreună cu soția, fără a sta prea mult în a căuta soluții și variante. Iubim foarte mult Casa Regală românească, și atunci am spus că am putea face ideal un joc de nume, care să coincidă atât cu ale noastre, Carolina și Mihai, dar și cu primul și ultimul rege al României, Carol și Mihai. Multă lume este plăcut surprinsă de această alegere și chiar le place că dă multă greutate acest nume. Îi mulțumesc soției pentru cadoul uriaș făcut, numai ea știe a face cadouri originale! ”, a conchis el.

carol

Cristina TOMAC

 


DEC 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...