FRESH
Bloggerița Tanya Goncear, despre cum să fii în armonie cu tine însuți: ...
(video) Cea mai adâncă piscină din lume a fost deschisă în Polonia
(video) Edward Sanda surprinde din nou! A lansat un nou single însoțit ...
Nicoleta Nucă lansează „Ultima oară”! O piesă despre un final dureros, ...

Momente extrem de DUREROASE! Interpret din Moldova: „Acum e acolo Sus”

Interpretul moldovean Dima Trofim, stabilit cu traiul la București, trece prin momente extrem de dureroase – la începutul lunii septembrie și-a pierdut sora mai mare, informează SHOK.md.

Recent, Dima a participat la un show din România, cu scopul de a o ajuta pe Rodica. „Unul dintre motivele pentru care am mers în Ultimul Trib a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan și la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie așa, nu ne-am așteptat la așa ceva și nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relație specială, dar sora mea mai mare a fost ca și mama mea dintotdeauna. Pot spune că am două mame, dar acum una este Sus”, a povestit astăzi Dima Trofim, la „Prietenii de la 11”, potrivit libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, Dima a mai spus că încearcă în această perioadă să petreacă alături de familia sa cât de mult timp poate, cu atât mai mult cu cât decesul surorii sale i-a agravat tatălui său o afecțiune mai veche. „A avut un atac cerebral în urmă cu opt ani și vestea că sora mea s-a stins l-a afectat forte mult, iar acum trece printr-o perioadă dificilă”, a mai spus Dima.
Sora lui Dima a decedat la 45 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

De menționat că, Dima mai are o soră, Iana.

44273402_1575580295875121_3699640131049750528_n

SHOK.md


OCT 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...