[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

MOMENTE GRELE - mama ei implicată într-un accident! Lilu Ojovan: A ajuns în ei un șofer băut...

Momente grele pentru familia prezentatoarei TV Lilu Ojovan, după ce mama ei, Iulia, a fost implicată într-un accident rutier, informează SHOK.md.

Sâmbătă-seara, jurnalista a oferit detalii despre accident: „Ieri era la serviciu in ambulanta care stătea pe marginea drumului așteptand in masina defectata sa vina o alta mașina sa ii ia. A ajuns mai repede însă in ei un șofer băut, care a intrat cu viteza in ei. Colegul de munca al mamei, șoferul, alături de care au stat ieri toată ziua și au glumit … astăzi e mort. Mie deja imi e frica de telefoanele matinale, ultima dată când m-a trezit Mătușa Dunea a fost cand fratele meu, Andrusa a murit, tot într-un accident provocat de un șofer beat. Cât mai poate continua. ‼️Oameni buni de ce urcați la volan când au urcat multe grade in cap‼️ Când o strângeam de mâna înainte de tomografie mama mi-a zis – iată de ce viața trebuie trăită “po polnomu”. Trăiți in bucurie alături de oamenii voștri dragi. Și da, puneti mâna pe telefon și sunati-va mamele, spuneti-le ca le iubiți. ❤️ In numele familiei mele va mulțumesc pentru toate urările de sănătate. Sa dea Domnu pentru toți ajunși in situații grele”.

Iar ieri, ea a spus că mama ei e mai bine. „Bunica Iulia e mai bine. Conștientă. Mai stă azi la terapie intensivă la Bălți și mâine o transferăm la Chișinău pentru a fi operată”, a spus Lilu, pe Instagram.
SHOK.md

OCT 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...