FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

Natalia Morari, despre PROBLEMELE DE SĂNĂTATE: „În ultimele șase luni am fost întrebată de zeci de ori dacă nu sunt însărcinată…”

Prezentatoarea TV Natalia Morari, într-o postare pe Facebook, se arată indignată de întrebările lipsite de tact ale celor din jur și a decis să clarifice situația privind kilogramele în plus adăugate, care îi făceau pe mulți să creadă că e însărcinată, informează SHOK.md.

„Aparențele atât de des înșeală. În ultimele șase luni am fost întrebată de zeci de ori dacă nu sunt însărcinată (lipsa tactului la oamenii noștri e un subiect aparte). Așa s-a întâmplat că acele câteva kilograme în plus nu le mai puteam ascunde. De fiecare dată asemenea întrebări îmi provocau frustrări și mă făceau să mă închid și mai tare. Dar am avut noroc de specialiști buni care m-au ajutat să-mi depășesc această problemă și să înțeleg în ce ea constă (nu sunt gen de om care mănâncă zilnic pizza cu cola, toată viața am ținut regim sănatos).

Oameni buni, lăsați-i pe cei care se îngrașă sau slăbesc în pace. Încetați să le mai puneți întrebări din curiozitate pentru că nu aveți cum să știți prin ce ei trec. Eu, de exemplu, în sfârșit am aflat cauza – e vorba de hormonul cortizol, așa-zisul hormon al stresului, care e extrem de tare ridicat in organismul meu. Da, viața mea, datorită lucrului și faptului prin ce am fost nevoită să trec în ultimii doi ani e un stres continuu și organismul la un moment dat a cedat. Pentru că suntem oameni vii, dar nu mașini, care pot fi exploatate la nesfârșit.

Am de luptat cu acest hormon al stresului și posibile consecințe ale lui, mai puțin plăcute decât kilogramele în plus, prin două căi existente – melatonină și serotonină. Prima cale e inchisă definitiv pentru mine, pentru că e vorba de hormonul care se formează în timpul somnului între 21:00 și 01:00, atunci când eu lucrez. De aceea am lăsat totul, inclusiv vorbele din spate, și am venit la mare pentru doza mea de serotonină – măcar pe trei zile. Pace vouă și nu-i mai judecați pe oameni după aparențe. Fiecare e cu luptele lui și nu e treaba noastră să fim parte din ele. Vă pup, păcat că nu vă pot transmite stropi de mare de aici”, a scris ea, zilele trecute.

SHOK.md


IUL 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII