[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

NOILE POSTURI „Orhei TV” și ”Televiziunea Centrală” - lansate la Orhei: „80% din grila de emisie sunt produse proprii” VIDEO//

De Hramul localității, marcat la 8 noiembrie, în orașul Orhei au fost lansate două televiziuni noi. Este vorba de „Televiziunea Centrală” și „Orhei TV”, informează SHOK.md.

Ambele posturi de televiziune dețin licență de emisie în rețelele de cablu pe teritoriul întregii țări și vor emite non-stop.

Potrivit directorului Dumitru Chitoroagă, „grila de emisie va conține buletine de știri în limba română și rusă, unde se vor regăsi știri echidistante și imparțiale din țară și de peste hotare. Și asta pentru că politica editorială a celor două canale va sta cât mai departe de politică”.

Totodată, 80% din grila de emisie sunt produse media autohtone și proprii. Este de menționat faptul că unele dintre emisiuni, care sunt filmate în Republica Moldova, au în spate producători cu experiență din afara țării, în special Federația Rusă și Israel.

Grila de emisie a posturilor de televiziune vor conține mai multe genuri de programe, cum ar fi emisiuni culturale și divertisment, educație și umor. Printre acestea, ”Душевный разговор” с Жасмин, ”Своими глазами”, ”Доброе утро” cu Vera Mariancic și Ian Levinzon, ”Звездный час” cu Doredos, ”Bună dimineața, Moldova”, ”Ora Locală”, ”Ora primarului”, ”Cauza noastră”. Totodată, în grila de emisie se vor regăsi și filme documentare, de analiză, dar și seriale.

Echipa ambelor televiziuni numără în jur de 80 de persoane.

SHOK.md


NOI 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...