FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

NU MAI VREA să apară în topuri! Prezentatoare TV: „Promit să nu vă asaltez cu rugăminți de a mă vota. Nu sunt politician”

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan, deși de-a lungul anilor a apărut în diferite topuri și chiar a fost premiată, nu mai vrea să fie menționată în vreun clasament, informează SHOK.md.

Lilu a povestit, pe rețelele de socializare:„ cu ceva timp in urma am fost sunată de o domnișoara care a cerut acordul sa fiu inclusă într-un top/voting pentru un oarecare titlu. Mi-a plăcut ca m-a întrebat, de obicei nici nu te întreabă. Am refuzat frumos. Unele dintre voi ați zice – ce e nebuna asta? O bagă lumea in seama și ea se “lămăiește” (pentru cei din România – se fandosește)”.

„De ce NU. Pentru ca aceste chestii separa foarte mult femeile, stârnesc invidie și inhiba și mai mult femeile care nu sunt “vedete și influenceri”. De obicei toate titlurile de genu nu fac altceva decât sa sporească egoul și sa golească buzunarele proprii sau ale părinților, iubiților sau soților.

E drept am primit titlul de omul anului nu țin minte prin ce an, titlul mama anului tot nu’s prin ce an – și ele nu m-au făcut mai OM sau mai MAMA. Un trofeu e la părinți acasă pe frigider, celălalt dosit printr-un dulap de la Bucătărie.

Respectul și dragostea celor din jur – iată “premiul mare” pe care îl poți primi in viața. Și de obicei el nu poate fi cuantificat sau sculptat – el ori este – ori nu este. Va mulțumesc pentru aceste doua emoții prețioase – respectul și dragostea voastră și promit – așa cum nu am făcut-o nici in trecut sa nu va asaltez cu rugăminti de a ma vota. Nu sunt politician”, a subliniat Lilu.

78180997_721754318319006_7178605662769774592_n

SHOK.md


NOI 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII