FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

Nu știi CE SĂ PORȚI de Revelion? Stilista Xenia Bugneac: „Roşu şi argintiu - pentru un look care nu va trece neobservat”

Stilista Xenia Bugneac a dezvăluit ce trebuie să purtăm de Revelion şi nu numai, informează SHOK.md.

„Influenţele fashion vin din anii 60-70, 70-90. Moda acestor ani face legea în acest an. De remarcat, că o ţinută de Revelion se pregăteşte din timp! Şi aşa cum Anul Nou e o sărbătoare mult aşteptată, trebuie să ne îmbrăcăm cu fast. Optăm pentru ţinute glam, din paiete, pietre, cristale. Chiar dacă întâmpini această sărbătoare acasă, trebuie să fii seducătoare. Mai mult, în acest an nu ai restricţii de a purta paiete şi pe timp de zi, dar trebuie să ai curajul de a le purta, a şti cum să mixezi o piesă din paiete cu ceva casual. În materie de culori, se poartă multa culoare. Roşu şi argintiu – pentru un look care nu va trece neobservat”, a spus ea.

De asemenea, stilista a spus şi ce coafuri sunt binevenite. „Coafura trebuie să corespundă cu look-ul tău per ansamblu. Optează pentru coafuri simple şi lejere, care să-ţi confere feminitate şi poartă o culoare îndrăzneaţă pe buze. Dar cel mai important accesoriu al ţinutei unei femei este zâmbetul. Nu uita să zâmbeşti””, a dezvăluit Xenia.

Cristina TOMAC


DEC 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII