FRESH
Whitney Houston, primul artist de culoare din toate timpurile, care ...
FOTO Elena Gheorghe, poze incendiară în lejerie! Cât de bine arată ...
Legendarul Anderson Silva a făcut marele anunț! Acesta se retrage ...
Horoscop noiembrie 2020 Scorpion. Curaj, riscuri asumate şi un câştig

O deputată ȘI-A LUAT SHOWBIZUL ÎN CAP, după ce a comentat referitor la PETRECEREA în cinstea maestrului Gheorghe Urschi! Vezi reacțiile!

Deputata Maria Ciobanu, în contextul petrecerii date de familie pentru maestrul Gheorghe Urschi, a venit cu un comentariu pe contul său de Facebook, în cadrul căruia a spus că ea e de părere că pe cei loviți de boli crunte e mai bine să-i ținem minte cum erau în anii lor de glorie. Reacțiile, însă, au venit de la mai mulți reprezentanți ai showbiz-ului care au contrazis opinia alesului poporului, informează SHOK.md.

Maria Ciobanu, la 19 ianuarie curent, a scris următoarele:

Nu sunt sigură că trebuie să scriu despre ceea ce mă urmărește de ieri întruna, mă întristează cumplit, despre ceea ce nu i-aș dori-o niciodată nimănui, despre personalități, pe care boala le-a țintuit la pat sau le-a transformat în legume. Știu că e decizia familiei să procedeze așa cum dorește, dar eu prefer să-i port în amintire pe oamenii dragi așa cum i-am cunoscut în anii lor de glorie. Sunt sigură că și ei și-ar dori acest lucru. Vă mai amintiți cât de urât a procedat un fost deputat, făcând poze cu paharul de vin în mână și cu masa încărcată de bucate lângă patul de suferință al lui Petru Cărare?  Cred că este nedrept, neomenește, nesimțire crasă din partea acelora, care fac show-uri din necazul Omului…”.

Prima reacție a venit pe pagina de Facebook a lui Gheorghe Urschi, care este administrată de familia sa:

Stimată Doamnă l-ați vizitat pe Domnul Urschi în acești 9 ani de boală? Dacă ați fi facut-o, ați ști – că nu este țintuit la pat și nu este legumă. Este perfect conștient și lucid. Dacă ar vorbi … ar da o replică mai inspirată. Faptul, că vreți amintiri doar de bine și frumoase Vă privește în totalitate. Milostenia Dvs. de a-l ține departe de văzul lumii, parcă ar fi un lepros, este un fariseism cras. Și, nu mai faceți comparații superficiale, doar după coperta “om bolnav”.  Suntem în veacul 21. Și oamenii diferiți de “normalitate” vor să fie fericiți. Și pot da lectii de viată prin optimism și pozitivism. Sper, că nu credeți că este simplu și ușor. Pentru un artist, care s-a dedicat în totalitate publicului, cea mai mare dramă este uitarea. Posibil, aceste evenimente îl încurajează să trăiasca mai departe? Daca aveți propuneri cum să-l faceți fericit pe Domnul Urschi, cât este în viață – Vă invit Doamna Ciobanu. Cu cei 300 de like-uri aveti sorți mari de izbândă. La acțiune! Ușile noastre sunt deschise”.

Interpreta Cristina Scarlat a venit cu o reacție în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Pro TV:

„Orice ai face și cum nu ai da, nu iese bine. Toată lumea se dă cu părerea și se dau cu părerea cei care nu fac foarte mult și stau pe rețelele de socializare, și bârfesc. E o latură a națiunii, nu putem nega… A fost un eveniment organizat de Liliana Urschi, fiica maestrului… care mi-a plăcut foarte mult, a dat o replică unei doamne oarecare care tot își face griji de starea maestrului… vreau să vă zic, dragii mei, sincer, am fost parte a evenimentului și maestrul e absolut conștient, are niște dificultăți fizice, dar sufletul și inima s-au bucurat foarte mult. Asta am simțit eu, care sunt foarte sensibilă și acesta e adevărul. Știți că eu sunt foarte directă. Și mi-a plăcut ce a zis Liliana în replică: o să vină timpul când nu o să mai discriminăm și nu o să ne mai uităm cumva la anumiți oameni… Maestrul merită să îi fie colorată viața!”.

Și artistul Adrian Ursu, pentru sursa citată mai sus, a venit cu o reacție în acest sens:

„Știu că aceste imagini au stârnit și discuții, oamenii s-au împărțit în două tabere – cei care au apreciat, surpriza, organizarea, scenariul, melodii, colaje, dar au fost și oameni – știm bine cine – s-au expus că dă dacă omul e într-o stare de sănătate nu chiar bună, mai bine să nu-l arătăm și să –l ținem departe, ca toți să-l știe cum era în anii lui de glorie… poate au dreptate, ei vor doar pozitiv în jur, dar… Noi nu trebuie să uităm că maestrul Urschi gândește și aude perfect, și simte perfect, poate chiar e mai sensibil decât înainte… și m-am convins că are o memorie fenomenală, când l-am felicitat. Eu am spus celor din jur că îmi amintesc cu drag de Paris, când am fost împreună… și el a cerut foaie și mi-a arătat „Grand Comedy” – denumirea sălii unde am ieșit pe scenă atunci… A fost foarte frumos. Asta îi dă putere și energie”.

De menționat că, au fost și alte reacții.

SHOK.md

 

 

 


IAN 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII