FRESH
Imagini nemaivăzute cu Gigi Hadid, din timpul sarcinii. Zayn Malik, ...
Miley Cyrus a dezvăluit că încă îl mai iubește pe Liam Hemsworth
Bloggerița Tanya Goncear, despre cum să fii în armonie cu tine însuți: ...
(video) Cea mai adâncă piscină din lume a fost deschisă în Polonia

O jurnalistă a plecat din Moldova și S-A STABILIT cu traiul la București. MOTIVUL e acesta!

„Da, confirm, nu mai locuiesc în Republica Moldova…”. Despre aceasta scrie jurnalista Victoria Ungureanu, într-un editorial pentru www.everydayjournalism.md, informează SHOK.md.

Victoria a spus că s-a mutat la București de câteva luni și nu a spus nimic până acum. „Mă întrebați de ce m-am mutat și cum e la București? Sună bine schimbarea asta, însă nu este una ușoară, mai ales dacă vii aici să crești profesional. Oricât de aproape n-ar fi Bucureștiul de Chișinău și oricât de mult ni s-ar spune că vorbim aceeași limbă, totuși în câteva luni am simțit o diferență. Nu, nu mă simt străină, însă sunt lucruri, cuvinte, pe care ei le consideră de mult străine… Și în acest ritm trebuie să înveți să te schimbi. M-am mutat pentru a avea mai mult disconfort, pentru a cunoaște alți oameni. La Chișinău simțeam că mă înconjor de aceeași oameni, faini de altfel, însă cred că atunci când vrei să găsești și alte oportunități, oameni care să te inspire, experiențe care să te pregătească pentru alte lucruri mai bune pe care le poți face, atunci e nevoie să schimbi mediul. Îmi amintesc foarte bine cum atunci când am început să lansez proiecte, cât de greu se deschideau ușile pentru mine la Chișinău. Abia după 2 ani am simțit că ușile se deschid mai ușor, ba chiar la unele eram invitată să intru, așa că mi-am zis… A fost greu la Chișinău, va fi greu și la București”, a povestit ea, precizând că încearcă să-și continue activitatea și acolo.

Totodată, jurnalista a mărturisit că la Chișinău era concentrată pe carieră și proiecte și nu găsea timp pentru viața personală. Ea consideră că nu e greșit să ai 27 de ani și să nu ai o relație serioasă, însă acum a găsit omul potrivit și a decis să-l accepte lângă ea.

„Acum am un inel pe deget și experiențe pe care le-am trăit în sfârșit eu cu el. În sfârșit n-am mai făcut lucrurile pentru alții, ci am simțit cum e să trăiești pentru propriile tale bucurii. Lângă acest om totul e diferit, iar eu simt că în timp voi deveni diferită. Asta căutam, asta am găsit”, a precizat Victoria Ungureanu.

victoria

SHOK.md

Foto: Igor Turcan

 


NOI 9, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...