FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

O tânără din R.Moldova – în TOP 3 la un CONCURS INTERNAȚIONAL, cu 3 TITLURI: Pentru mine, o fată crescută într-un sătuc… FOTO//

 Se știe că moldovencele sunt printre cele mai frumoase femei din lume – lucru demonstrat nu o singură dată, inclusiv la concursurile internaționale de frumusețe. Iar, recent, Mila Cuptor a mai dovedit încă o dată asta, poziționându-se în top 3 în finala competiției Supertalent Lady of the World, ce s-a desfășurat în Coreea de Sud, informează SHOK.md.

Mila s-a ales cu 3 titluri importante: Best artist, Jeju Super Model și Editorial Winner locul II.

„După 14 zile de munca intensiva, fără zile libere, mereu in mișcare, diferența de timp (7ore) am cules roada și finalul a fost spectacular!

Nu a fost ușor, programa foarte stricta, trezirea la 6:00 dimineața in fiecare zi, culcarea la 23:00, multe filmări la aer liber la temperaturi de +5/0C, ore lungi cu autobuzul, avionul, schimbarea locatiei fiecare 2 zile, cu bagajele după noi, cu bucate doar locale Koreene diverse de bucătăria noastră și cea europeană, cu persoane din mai multe tari cu viziuni, culturi și tradiții variate! Am înghețat, am slăbit, am schimbat ziua cu noaptea, am învățat atit de multe lucruri noi, dar a fost o experiența de neuitat, care a meritat!

Finala a fost grandioasa! Cu o scena de 20m, in Ballroom #K-Hotel Seoul, cu o programa specială:

Muzica, Dance Show, Fashion Show Kids, Fashion Show-uri si prezentarea costumelor naționale. 500 de invitati – (cu menu special!)

La concursul internațional Supertalent Lady Of The World 2019

Am luat mai multe nominatii :

#BestArtist 

#JejuSuperModel

#EditorialWinner locul II 

Sunt mindra ca am prezentat Moldova la acest concurs și am sa revin acasă învingătoare! A fost o experiența unica, cu multe emotii!

Pentru mine, o fata care s-a născut și a crescut intr-un sat micuț cu oameni muncitori și gospodari, intr-o familie cu mulți copiii (frumoși), este mai mult decit un concurs și o victorie- este un vis din copilărie realizat! Am avut mari emotii sa perform in fața la un așa auditoriu mare!”, a mărturisit ea, la finalul competiției, 23 decembrie 2019.

SHOK.md


IAN 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII