[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...

Oleg Efrim și-a amintit de campania „Oleg, lasă fumatul”! CÂND și CUM A LĂSAT, de fapt, FUMATUL: „Fumam ca un robot…”

Avocatul Oleg Efrim, fost ministru, a lăsat fumatul prin anul 2014, iar decizia de a face asta a fost una spontană, atunci când și-a dat seama că nu mai fumează din plăcere, informează SHOK.md.

Efrim și-a amintit de campania „Oleg, lasă fumatul”. Campania ceea a fost foarte veselă, foarte multă și acum, care nu mă cunoaște, poate să mă întrebe dacă am lăsat fumatul. Am fumat o perioadă foarte lungă de timp și eram fumător înrăit, de aia prietenii mei au decis să facă asta. Apropo, eram unul dintre puținii din cerc care fuma și, probabil că, deranja. Familia dorea foarte mult să mă las. Eram în ajunul zilei mele de naștere și a fost făcut acest film, a fost subiect de știre și a devenit viral. Atunci nu am cedat, pentru că aveam o poziție publică și nu trebuia să cedez presiunii publice. M-am lăsat, probabil că, atunci când a venit timpul”, a povestit el, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

Avocatul a spus că s-a lăsat de fumat brusc, fără a fi influențat de cineva. „Mie îmi plăcea procesul acesta de fumat, ziua începea cu o țigară și cafea, până am ajuns într-o zi că eu fumez ca un robot. Ies să fumez doar pentru fumat. Era duminică, priveam filme și cât priveam un film am ieșit să fumez de 4 ori. Fumam foarte repede ca să revin la film și mi-am dat seama că eu fumez doar pentru că fumez, nu pentru plăcere. Și am zis că dacă mă trezesc tot cu gândul acesta, atunci mă las de fumat. Și luni a fost prima zi cu cafea fără țigară”, a spus el, precizând că după aceasta a adăugat brusc kilograme – de la 72 a ajuns la 87, însă apoi a slăbit.

Oleg Efrim a spus că, în prezent, e ok cu fumul de țigară.

SHOK.md


FEB 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...