[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, David ...
Horoscop 9 august 2020. Proiecte importante și o surpriză
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul

Olga Manciu, despre NOUA VIAȚĂ, în Marea Britanie: M-am aprofundat în gătit…Vreau să mă apuc şi de universitate, probabil

Olga Manciu – soția interpretului Alexandru Manciu, de două luni, e stabilită cu familia în Marea Britanie şi îşi petrece timpul în carantină, informează SHOK.md.

„În Chişinău am reuşit să fiu în carantină, acasă, aproape o lună şi aici deja sunt de două luni şi un pic tot în carantină. Este destul de greu să te afli între patru pereţi şi să nu ai acces la oameni la public, la comunicare vie, dar totul depinde de felul în care privim noi situaţia. Eu mă stradui să văd partea plină a paharului, să văd lucrurile frumoase”, a dezvăluit Olga, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

Totodată, Olga, pentru sursa citată, a dezvăluit că a găsit cu ce să-şi petreacă timpul. „M-am aprofundat în gătit. Mă strădui să învăţ, acum vreau să mă apuc să învăţ regulile de circulaţie şi să primesc permisul de conducere englez. Vreau să mă apuc şi de universitate, probabil”, a mărturisit ea.

Cristina TOMAC


MAI 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...