[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

„Opriți burtica – eu cobor” a fost AMÂNAT, dar nu anulat! Daniela Dermengi: „Dacă nașteți până atunci, nicio grijă - eu posibil tot voi naște până atunci”

Seminarul pentru viitoare și actuale mămici – „Opriți burtica – eu cobor”, va avea loc offline și nu online – care era una dintre variantele admise, după ce evenimentul din 4 aprilie curent a fost amânat, informează SHOK.md.

Organizatoarea evenimentului, Daniela Dermengi, autoarea blogului www.ladylike.md, a venit cu unele precizări în acest sens.

„Dragi participante și potențiale participante, evenimentul VA AVEA LOC! Pentru că a fost gândit să fie un seminar offline, cu interacțiune și socializare, cu pauze de cafea delicioase și sănătoase, cu oportunități de a face cumpărături utile pentru sarcină și post-partum la prețuri avantajoase, pentru a fi în atmosfera unei locații rafinate și a face poze faine într-un colț decorat de poveste, vom amâna seminarul în perioada final de mai-final de iunie (în funcție de felul cum va evolua situația). Dacă nașteți până atunci, nicio grijă – eu posibil tot voi naște până atunci și simt că astfel evenimentul va avea un farmec aparte ?

Sănătate dragi gravide și proaspete mame pentru voi și puii voștri.

Biletele le găsiți aici.

De menționat că, Daniela urmează să aducă pe lume al doilea copil – o fetiță, la început de iunie 2020.

SHOK.md


MAR 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...