[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...

Pandemia I-A ADUS ÎMPREUNĂ! Gheorghe Cavcaliuc: Din 2016, viața ne-a ținut departe. Însă, autoizolarea ne-a prins sub același acoperiș

Gheorghe Cavcaliuc, fost șef adjunct al IGP, spune că pandemia și carantina i-au adus o mare și frumoasă schimbare în viața sa. După vreo 4 ani de distanță, ei s-au reunit, informează SHOK.md.

„Carantina pentru mine are mai degrabă avantaje. A venit cu beneficii, să zic așa, pentru că mi-a adus o schimbare minunată în viața mea. Când a început pandemia în Republica Moldova abia revenisem dintr-o deplasare de serviciu din Strasbourg și, anume începutul carantinei ne-a prins împreună pe mine și pe mama copiilor mei, Eugenia, femeia pe care o iubesc și o respect mult. Dar cumva, din anul 2016, o perioadă buna de timp, viata ne-a ținut departe unul de altul. Însă, autoizolarea, care ne-a prins sub același acoperiș, alături de copiii noștri, ne-a unit și ne-a fortificat relația!”, a spus el, într-un interviu pentru www.timpul.md.

Totodată, Cavcaliuc a precizat că, oricât ar suna de straniu, dar e fericit și mulțumit că anume această pandemie de coronavirus a contribuit enorm pentru a-i reuni familia, cu care a petrecut clipe minunate, savurându-le din plin și la intensitate maximă.

SHOK.md amintește: În februarie 2016 a fost confirmată informația că Gheorghe Cavcaliuc și soția sa, Eugenia, au divorțat. Ei au doi băieți.

SHOK.md


IUN 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...