FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Pandemia I-A ADUS ÎMPREUNĂ! Gheorghe Cavcaliuc: Din 2016, viața ne-a ținut departe. Însă, autoizolarea ne-a prins sub același acoperiș

Gheorghe Cavcaliuc, fost șef adjunct al IGP, spune că pandemia și carantina i-au adus o mare și frumoasă schimbare în viața sa. După vreo 4 ani de distanță, ei s-au reunit, informează SHOK.md.

„Carantina pentru mine are mai degrabă avantaje. A venit cu beneficii, să zic așa, pentru că mi-a adus o schimbare minunată în viața mea. Când a început pandemia în Republica Moldova abia revenisem dintr-o deplasare de serviciu din Strasbourg și, anume începutul carantinei ne-a prins împreună pe mine și pe mama copiilor mei, Eugenia, femeia pe care o iubesc și o respect mult. Dar cumva, din anul 2016, o perioadă buna de timp, viata ne-a ținut departe unul de altul. Însă, autoizolarea, care ne-a prins sub același acoperiș, alături de copiii noștri, ne-a unit și ne-a fortificat relația!”, a spus el, într-un interviu pentru www.timpul.md.

Totodată, Cavcaliuc a precizat că, oricât ar suna de straniu, dar e fericit și mulțumit că anume această pandemie de coronavirus a contribuit enorm pentru a-i reuni familia, cu care a petrecut clipe minunate, savurându-le din plin și la intensitate maximă.

SHOK.md amintește: În februarie 2016 a fost confirmată informația că Gheorghe Cavcaliuc și soția sa, Eugenia, au divorțat. Ei au doi băieți.

SHOK.md


IUN 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII